| SteelShadow a întrebat:

Care dintre voi ați fost ințepați de meduze?
Erau la Marea Neagră?
Ce specie v-a atacat?
Si urmările (reacțiile)?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Meduzele nu inteapa in general dar e o specie de meduza alba care e letala si provoaca moartea daca nu se apeleaza la urgente. La voi nu se apropie de mal pentru ca le e frica de mizeria care e acolo laughing

| SteelShadow explică (pentru mgtow):

Dar la voi nu-i tot așa? Nu stai tot in România?

| mgtow a răspuns (pentru SteelShadow):

Nu ma aflu in tara, eu merg in oceanul atlantic si meduzele se duc in mijlocul oceanului, la mare nici nu au treaba

| CautNume a răspuns:

E cam imposibil sa fii atacat de meduze.Cel mult o sa treaca pe langa tine si le simti ca o gelatina.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CautNume):

De ce sa fie imposibil? ........eu am patit.o

| SteelShadow explică (pentru CautNume):

Nu-i chiar așa de greu. Puțin "noroc" si esti înțepat cu succes! Bineinteles, meduza nu o face intenționat. De cele mai multe ori sunt aduse din larg, de valuri si cum ele-s ca niște cârpe nu se pot feri la timp de tine.

| CautNume a răspuns (pentru SteelShadow):

De fapt sunt șanse destul de mici sa pățești asta, mai ales dacă "te miști" prin apa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te.a,, piscat'' vreuna mergi la spital, asa e cel mai bine, dar aceste informatii le poti gsi si pe google : http://www.romedic.ro/intepatura-de-meduza-primul-ajutor-0P32347

| SteelShadow explică (pentru anonim_4396):

Nu neaparat trebuie sa mergi la spital. Eu am fost înțepat de o meduza de vreo 30cm pe tot antebratul si nu am mers nicăieri.

Întrebări similare