Meduzele nu inteapa in general dar e o specie de meduza alba care e letala si provoaca moartea daca nu se apeleaza la urgente. La voi nu se apropie de mal pentru ca le e frica de mizeria care e acolo
Daca te.a,, piscat'' vreuna mergi la spital, asa e cel mai bine, dar aceste informatii le poti gsi si pe google : http://www.romedic.ro/intepatura-de-meduza-primul-ajutor-0P32347
E cam imposibil sa fii atacat de meduze.Cel mult o sa treaca pe langa tine si le simti ca o gelatina.
Nu neaparat trebuie sa mergi la spital. Eu am fost înțepat de o meduza de vreo 30cm pe tot antebratul si nu am mers nicăieri.
Nu-i chiar așa de greu. Puțin "noroc" si esti înțepat cu succes! Bineinteles, meduza nu o face intenționat. De cele mai multe ori sunt aduse din larg, de valuri si cum ele-s ca niște cârpe nu se pot feri la timp de tine.
Nu ma aflu in tara, eu merg in oceanul atlantic si meduzele se duc in mijlocul oceanului, la mare nici nu au treaba
De fapt sunt șanse destul de mici sa pățești asta, mai ales dacă "te miști" prin apa.
LisaJulie întreabă: