| Th3Public3N3MY a întrebat:

Sunt disperat! Dintr-o data c-ul a scazut la 22mo de la 3gb(giga).
Mentionez ca nu am nici o melodie, nici un joc si nici o fotografie in c, doar windows-ul si antivirusul si alte programe importate! Am c-ul de 19, 4go si windows 7 home premium original! Spuneti-mi va rog ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| alexmircescu13 a răspuns:

E posibil ca antivirusul sa fi dus multe fisiere in carantina. Verifica unde se afla folderul de carantina si sterge fisierele, sau sterge carantina chiar din aplicatia antivirus, daca are aceasta optiune. De asemenea, cauta folderul TEMP si goleste-l. E bine sa vezi care sunt folderele mari si sa vezi DE CE sunt atat de mari. Nu intra in discutie C:\WINDOWS si C:\PROGRAM FILES. Pentru asta trebuie sa faci vizibile folderele ascunse, de cele mai multe ori aici se ascund fisiere mari. Incearca manevrele astea si da-mi mesaj privat in caz ca nu ai reusit sa eliberezi spatiu pe C. Succes!

4 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Scuze pentru mesaje repetate, dar am uitat un aspect. Verifica sa nu fi uitat din greseala camera web pe filmare si sa constati ca a filmat timp indelungat fara sa-ti dai seama, filmul respectiv ocupa destul de mult. De asemenea, daca folosesti programe de inregistrare a desktop-ului (de ex. Camtasia) verifica sa nu fie in aceeasi situatie. Inca o data succes!

| ΔH a răspuns:

Pur si simplu ai partitia prea mica... 20gb sunt putini pentru windows 7 + program files.

| antimulte a răspuns:

Poate ai instalat vreun joc sau vreun program mai voluminos recent, toate se instaleaza ca default location in partitia C.

| dexro a răspuns:

Vezi ca exista un program ccleaner, il instalezi si nu o sa mai ai probleme cu spatiul pe C (te descurci tu cu el ca este usor de folosit)