Pai eu daca as fi in locul tau as cauta un joc pe net de exemplu un metin2 sau adventure quest word si nu mas mai lasa de el ii fain pe metin dar daca til downloandezi vezi sa fie ceva mai popular si roman bine inteles ca sa ai cu cine vorbi daca nu ai ce face, Iar pe adventure quest word ii ceva mai naspa fiindca nu prea gaseti romani! Dar cel mai bun remediu stai pe facebook! OK? Funda?
Pai,ai incercat sa mergi intr-o excursie la oras sau la alt sat, cel mai bine este sa te muti.
Poi si eu la fel... candploua si e vreme mohorata nu prea am chef de nimic, da cand ma plun la pc par eu mai vedel, da sunt mai nervos.
Lasă vremea mohorâtă. el nu are nici prieteni in acel " sat " SI ACOLO NINGE CONTINUU!
))). dar nu inteleg la partea : " nu pot iesi pentru ca aici este inca zapada si in fiecare zi aproape ploua " cum sa fie zapada si sa si ploua? Plouă cu fulgi?
. vai Doamne. unii chiar nu au ce face pe TPU, decât să pună intrebări stupide
.
Pişcoţica
Poti sa cauti o fantana si sa te arunci in ea. Ai grija sa fie adanca. E singura solutie cu care ai putea sa-ti curmi plictiseala si sa cureti lumea de un rebut. Noroc.