| alexpr2000 a întrebat:

de la o vreme ma simt foarte plictisit. am incercat toate lucrurile posibile de pe internet. prieteni n-am pentru ca stau intr-un sat unde sunt numai batranilaughing. afara nu pot iesi pentru ca aici este inca zapada si in fiecare zi aproape ploua... la scoala de abia daca vin 5, 6 copii la ore laughing. funda

12 răspunsuri:
| Pişcoţica a răspuns:

Serios?raised eyebrows

Şi eu m-aş plictisi.laughing De curiozitate, unde stai? straight face

Cheers, Pişcoţica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inteleg ca stai pe varful muntelui (sau pe aproape)
Eu iti sugerez sa te muti

| Zipon300 a răspuns:

Pai eu daca as fi in locul tau as cauta un joc pe net de exemplu un metin2 sau adventure quest word si nu mas mai lasa de el ii fain pe metin dar daca til downloandezi vezi sa fie ceva mai popular si roman bine inteles ca sa ai cu cine vorbi daca nu ai ce face, Iar pe adventure quest word ii ceva mai naspa fiindca nu prea gaseti romani! Dar cel mai bun remediu stai pe facebook! OK? Funda?

| Zipon300 a răspuns:

Iati ba un joc si nu te lasa de el pana cand nu il termini! Ok? Funda?

| DuduRadu a răspuns:

Iti propun sa te dai cu fundul de podea.

| grecuionuț1 a răspuns:

Pai,ai incercat sa mergi intr-o excursie la oras sau la alt sat, cel mai bine este sa te muti.

| zBogDDy a răspuns:

Poi si eu la fel... candploua si e vreme mohorata nu prea am chef de nimic, da cand ma plun la pc par eu mai vedel, da sunt mai nervos.

| Pişcoţica a răspuns (pentru zBogDDy):

Lasă vremea mohorâtă. laughing el nu are nici prieteni in acel " sat " SI ACOLO NINGE CONTINUU! laughing))). dar nu inteleg la partea : " nu pot iesi pentru ca aici este inca zapada si in fiecare zi aproape ploua " cum sa fie zapada si sa si ploua? Plouă cu fulgi?laughing. vai Doamne. unii chiar nu au ce face pe TPU, decât să pună intrebări stupide oh go on.

Pişcoţica chatterbox

| alexpr2000 explică (pentru Pişcoţica):

Taci.

| Pişcoţica a răspuns (pentru alexpr2000):

Frate, te doare adevărul?

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Cauta muzici pe internet

| PopândăuIRătăcit a răspuns (pentru alexpr2000):

Poti sa cauti o fantana si sa te arunci in ea. Ai grija sa fie adanca. E singura solutie cu care ai putea sa-ti curmi plictiseala si sa cureti lumea de un rebut. Noroc.winking