| iCappy a întrebat:

deci, o intrebare mai ciudata, dar voi cum dormiti noaptea?laughing
Adica: cu capul sub perna sau?
Funda pentru cel mai bun raspunshappy

33 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dorm cu capul pe pernă!
Pa, pa.

| iCappy explică (pentru Legiuitoarea):

Foarte interesant:@
Daca nu vorbesti serios, atunci de ce mai raspunzi? Sa te bagi aiurea in seama?

| Legiuitoarea a răspuns (pentru iCappy):

Bună din nou.
Poftim?
Aiurea este întrebarea ta, nu răspunsul meu!
O seară plăcută.
Pa, pa.

| iCappy explică (pentru Legiuitoarea):

De ce ai mai raspuns daca zici ca intrebarea mea e aiurea?

| OnuOnulică a răspuns (pentru iCappy):

Nu ai observat că din bună și pa-pa nu te scoate? laughing

| Nero a răspuns:

Pe burta, cu picioarele departate si cu o mana sub perna(me trezesc undori noaptea ca nu imi mai simt mana de amortita ce ii)

| OnuOnulică a răspuns:

Eu nu prea dorm noaptea. sad dar, când o fac dorm într-o parte.

| MaliciousDeath a răspuns:

Pe o parte, ghemuit si cu mana sub cap(cel mai des).Pe burta si cu mana sub cap.Pe spate si cu mana sub sau pe cap.Sau ca un burrito(cel mai rar).

| Deaad a răspuns:

Dorm cu perna si pe burta, uneori intr-o parte cu capul deasupra umarului dar niciodata cu burta in sus.Nu pot sa adorm asa. Poate doar cateodata.
A, si ditamai plapuma de groasa peste mine, chiar si vara.laughing

| Seepty a răspuns:

Eu dorm pe burta cu capul pe perna si plapuma-n cap.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu dorm fara perna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Capul este rabatabil. Îl deşurubez înainte de culcare şi-l pun într-un cufăr plin cu naftalină, pe care-l închid cu o cheie franceză şi-l pun la capătul curcubeului, aşteptând să vină un spiriduş magic irlandez.

| Carmen100 a răspuns:

Eu am vreo 4 perne in pat dar dimineata ma trezesc cu capul intre ele. Ca pozitie dorm in toate pozitiile posibile si imposibile: ghemuit, cu genunchii ridicati, cu picioarele in afara patului laughing Cea mai rea parte la dormit e ca imi curg bale din gura si ma trezesc in mijlocul noptii cu obrazul ud si imputit (acel miros de saliva dupa ce a stat la aerlaughing) si ma sterg cu fata de perna rolling on the floor

| irinuk28 a răspuns:

O sa ti se para ciudat dar eu dorm pe burta si cu fata in pernalaughing). Ciudat, siu, dar asa ma trezesc dimineata de multe ori, sau mai am momente cand dorm tot pe burta, dar iau perna si mi-o pun pe cap.Mi se pare mai comodwinking.Dar tu?

| iCappy explică (pentru irinuk28):

Dar nu te sufoci?
Eu inainte adormeam pe burta, uneoi cu perna pe cap, acuma dorm pe o parte de obicei pe stanga, si tin perna mai sus oleaca. E foarte comodbig grin

| irinuk28 a răspuns:

Pai am momente cand nu pot respira, si atunci stau tot pe burta, doar cu capul stau pe-o parte sau pe alta. happy...In rest e mai comod fara perna, caci nu te trezesti amortit sau cu durere de capwinking.

De curiozitate, tu cati ani ai?laughing

| irinuk28 a răspuns (pentru iCappy):

16 big grin...Dar tu?

1:Multi inainte
2:Mai putinlaughing
3:Joci vreun metin ceva?(intreb de curiozitate) mi-ai prins la suflet=]]

Nu joc niciun metin, dar trimite si tu un mesaj sa nu vorbim chiar in vazul lumii laughing.

Ai dreptate, stai acu rolling on the floor

Ok laughing

| Biiskrem a răspuns:

Cu capul pe pernă, ca un om norocos care nu trebuie să se sufoce cu ea din cauza gălăgiei. Vrei să-ți descriu și poziția corpului? laughing
Mă gândesc că trăiești și fără să știi... >big grin

| Scorpiel a răspuns:

Eu dorm cu ochii inchisi...

| iCappy explică (pentru Scorpiel):

Foarte interesantlaughing

| Guti14Haz a răspuns:

Cu capul pe pernă. Foarte comod...

| DiyanAndorea a răspuns:

Eu adorm peburta, de obicei fara perna, dar seara, nu stiu in ce pozitii ma mai schimb? dar as vrea sa stiu, insa nu prea am cum

| danyel2012 a răspuns:

Eu dormeam si cu capul pe perna si sub perna depinde ce pozitie imi gaseam mai relaxantalaughing

| naty1919 a răspuns:

Buna
eu nu dorm cu perna pe cap o tin in brate sau ma invelesc cu patura pe cap

| BBronco a răspuns:

No, acuma depinde, cand ma culc normal, dorm cu capul pe perna, cand ma trezesc dintr-un cosmar, bag capul sub perna si somn, nu mai scot capul de acolo pana la primele raze de soare, chiar daca e unu la mine-n casa.
Acuma legat de pozitie... de obicei adorm pe spate sau pe partea dreapta, dar cand ma trezesc, parca am dansat populara, perna intr-o parte, plapuma in alta, patura nu mai e, cu capul in partea cealalta a patului, deci maine poimaine ma trezesc sub pat.

| TpuDana a răspuns:

Pai mie imi place sa dorm cu capul sub perna sincer laughing
Sau cu perna asa in brate ca si cum as îmbrățisa-o, poate pentru ca simt nevoia sa imbratisez pe cineva mereu❤️

Întrebări similare