Foarte interesant:@
Daca nu vorbesti serios, atunci de ce mai raspunzi? Sa te bagi aiurea in seama?
Bună din nou.
Poftim?
Aiurea este întrebarea ta, nu răspunsul meu!
O seară plăcută.
Pa, pa.
De ce ai mai raspuns daca zici ca intrebarea mea e aiurea?
Nu ai observat că din bună și pa-pa nu te scoate?
Pe burta, cu picioarele departate si cu o mana sub perna(me trezesc undori noaptea ca nu imi mai simt mana de amortita ce ii)
Pe o parte, ghemuit si cu mana sub cap(cel mai des).Pe burta si cu mana sub cap.Pe spate si cu mana sub sau pe cap.Sau ca un burrito(cel mai rar).
Dorm cu perna si pe burta, uneori intr-o parte cu capul deasupra umarului dar niciodata cu burta in sus.Nu pot sa adorm asa. Poate doar cateodata.
A, si ditamai plapuma de groasa peste mine, chiar si vara.
Eu am vreo 4 perne in pat dar dimineata ma trezesc cu capul intre ele. Ca pozitie dorm in toate pozitiile posibile si imposibile: ghemuit, cu genunchii ridicati, cu picioarele in afara patului
Cea mai rea parte la dormit e ca imi curg bale din gura si ma trezesc in mijlocul noptii cu obrazul ud si imputit (acel miros de saliva dupa ce a stat la aer
) si ma sterg cu fata de perna
O sa ti se para ciudat dar eu dorm pe burta si cu fata in perna
). Ciudat, siu, dar asa ma trezesc dimineata de multe ori, sau mai am momente cand dorm tot pe burta, dar iau perna si mi-o pun pe cap.Mi se pare mai comod
.Dar tu?
Pai am momente cand nu pot respira, si atunci stau tot pe burta, doar cu capul stau pe-o parte sau pe alta.
...In rest e mai comod fara perna, caci nu te trezesti amortit sau cu durere de cap
.
Cu capul pe pernă, ca un om norocos care nu trebuie să se sufoce cu ea din cauza gălăgiei. Vrei să-ți descriu și poziția corpului?
Mă gândesc că trăiești și fără să știi... >
Eu adorm peburta, de obicei fara perna, dar seara, nu stiu in ce pozitii ma mai schimb? dar as vrea sa stiu, insa nu prea am cum
Eu dormeam si cu capul pe perna si sub perna depinde ce pozitie imi gaseam mai relaxanta
Buna
eu nu dorm cu perna pe cap o tin in brate sau ma invelesc cu patura pe cap
No, acuma depinde, cand ma culc normal, dorm cu capul pe perna, cand ma trezesc dintr-un cosmar, bag capul sub perna si somn, nu mai scot capul de acolo pana la primele raze de soare, chiar daca e unu la mine-n casa.
Acuma legat de pozitie... de obicei adorm pe spate sau pe partea dreapta, dar cand ma trezesc, parca am dansat populara, perna intr-o parte, plapuma in alta, patura nu mai e, cu capul in partea cealalta a patului, deci maine poimaine ma trezesc sub pat.
Pai mie imi place sa dorm cu capul sub perna sincer ![]()
Sau cu perna asa in brate ca si cum as îmbrățisa-o, poate pentru ca simt nevoia sa imbratisez pe cineva mereu❤️
LisaJulie întreabă: