| RaR a întrebat:

Salut,un prieten de-al meu viseaza aproape in fiecare seara ca vine cineva la el si il bate pe umar intrebandu-l daca vine cu el.In mai fiecare vis el se afla in curte iar cand apare acea persoana se intuneca totul.Ce-ar putea fi si cum ar putea scapa de acest vis care il tot sacaie.

5 răspunsuri:
| Lexi888 a răspuns:

Pai daca se intuneca, înseamnă ca acel cineva e moartea, sa se ducă la biserica sa sa se spovedeasca si sa dea cu ageazma in toată casa si mai ales in curte, pentru ca acel ceva e moartea, sau un spirit malefic care îl bantuie.Sa se închide in fiecare seara cand se culca.

| XxAnonimuXx a răspuns:

Seara se uita la filme de groaza sau se joaca jocuri cu monstri? daca nu e nici una din asta inseamna ca inainte sa se culce se gandeste la ceva anume si el tot gandinduse cand doarme viseaza la ce s-a gandit. Spune-i sa nu se mai gandeasca la astea.Si dupa aia spune-mi daca mai viseaza

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi dicționarul de vise de pe www.elystar.ro
Pa, pa.

| alezander12 a răspuns:

Spune-i sa mearga la biserica, sa treaca la dezbracat(se purifica mintea).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trec ele de la sine. Nu trebuie sa faci nimic pentru ceva ce nu te afecteaza dupa ce te scoli. Am avut si eu o "trilogie" cu unul care incerca sa-mi dea foc, dar daca imi pasa de asa ceva, eram un idiot.