| TeManancCuNutella a întrebat:

Sers! kiss
Deci, stiu o casa abandonata super pentru Hallowen si scrie p ea "Se vinde", nu cred ca sta cineva in ea, ca are geamurile sparte big grin... si este o casa perfecta pentru Hallowen.
Pot sa fac o petrecere p ko`l?
Thx. love struck

Răspuns Câştigător
| NoNameJunior a răspuns:

Salutari! asa cum au spus si ceilalti, trebuie sa ai acordul proprietarului altfel nu poti intra.si,daca nu poti uite cum poti petrece:
-te duci acasa
-sculptezi un dovleac si pui o lumanare in el
-faci gandaci si serpi din hartie si ii pui prin casa
-inviti niste prietene la tine si va uitati la un film horror
-asculti melodii infricosatoare
-te imbraci numai in negru
si cam atat.
@georgelu, calmeaza-te.halloweenul se sarbatoreste si in Romania dar intreadevar, nu se colinda ca in America.dar noi facem ce i-am sugerat fetei mai sus.asa ca, nu-i nici o lege incalcata daca sarbatorim si noi halloweenul.

7 răspunsuri:
| aryana1991 a răspuns:

Dac scrie de vanzare pe ea presupun ca are si un numar de telefon.vb cu proprietarul, puneti mana de la mana si o inchiriati pe seara respectiva. doar asa o sa ai certitudinea ca nuvine nimeni sa iti sparga chefu

| sLowSpawN a răspuns:

Poti face orice atat timp cat nu te prinde proprietarul sau politialaughing

| NewLife18 a răspuns:

Nu se prea poate acest lucru. Daca sunt vecini prin zona si stiu ca aceea casa este de vanzare si nu s-a vandut o sa ai mari probleme cu politia.Incearca alt loc pentru asa ceva
Multa Bafta!

| caractere a răspuns:

Doar cu acordul proprietarului.

| georgelu a răspuns:

Termina-te nu o sa iasa niciodata ca in america de ce sa ne luam dupa ei ca sa facem un CACAT?