| Lovee18 a întrebat:

Spuneti-mi si mie va rog niste statusuri gen : Baietii trebuie tinuti in puff... puff o palma puff un pumn. Multumesc.!

22 răspunsuri:
| Matt24 a răspuns:

Fetele trebuie tinute-n puf, puf o palma, puf un sut. Daca tu asa crezi despre noi atrunci asa credem si noi despre tinewinking

| Lovee18 explică (pentru Matt24):

Vaiii da ce frumos eu nu cred asta despre voi ca doar nu`ss pe invers da zic si eu asa laughing)

| Matt24 a răspuns (pentru Lovee18):

"Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" este o chestie pe care trebuia sa o inveti din gradinita dar se pare ca nu s-a prins nimic de tine.

| Lovee18 explică (pentru Matt24):

Vai tu poate ai stat mai multi ani pe la grandinita si stii tu.

| madb a răspuns:

Uite cum ti-ai atras antipatia baietilor!laughing Pai da-i frumos? Pune-ti statusuri de-astea de miez si-o sa ramai cu lista goala :-J nu cauta s-o faci pe smechera mai bine nu-ti mai pui nimic la status decat aberatii de-astea "inteligente". Daca tot insisti si vrei s-o tii pe-a ta asculta hip-hop si copiaza de acolo dumethinking nu e deloc original da macar nu-ti sare lumea-n cap ca zici si tu ca n-ai zis tu asa!laughing

| Lovee18 explică (pentru madb):

1- nu e pentru mine poate ma crezi poate nu... nu ma intereseaza 2- acea persoana vrea sa-l enerveze pe fratele meu 3- m-i se rupe de ce crezi tu si in plus chiar sunt inteligentawinking si acelea nu sunt aberatii daca te deranjeaza inseamna ca poate si tu ai fost tinut "in puf " de tot incerci sa te dai destept hai ma nene ma lasati voi astia prematuri la creier laughing) daca nu aveti chef de seriozitate si stii ceva daca tot ai mestecat guma de copii linge-ti si degetele iti este specific.

| madb a răspuns (pentru Lovee18):

Esti o tupeista cu creier de gaina tinuta in puf!laughing Nu te mai lauda ca esti inteligenta "lauda de sine nu miroase a bine", sunt fata si singura care incearca sa se de-a desteapta esti tu papusa. Esti foarte increzuta si raspunzi foarte urat, eu ti-am vorbit frumos tu-mi faci teoria chibritului cu cat de tare esti. MARS! Serios!

Ma pupi in c*r si mai du-te dracu de proasta... daca n`ai ce comenta du`te si fai caterinca lu ma`ta k te-a nascut.

| madb a răspuns (pentru Lovee18):

Ce caracter "frumos" ai! Tine-o tot asa ca o sa ajungi departe...la produslaughing desi cu gura asta mare la figurat nici acolo n-ai loc! Hai injura-ma...laughing

La produs poti sa te duci tu, eu am un caracter cat se poate de apreciat doar ca ma enerveaza toti prostii care se cred destepti.

| niggaplease69 a răspuns (pentru Lovee18):

Suferi?laughing

| Lovee18 explică (pentru niggaplease69):

Ba nene daca va arde de caterinca puteti sa va duceti dracuu. la nebuni unde va e locul nu pe site-uri normale ca astea-a nu-s pentru bolnaviii mintal.

Poti consulta o carte de gramatica big grin laughing

Vaii tu ce sa zici sa stii ca mai dat gata cu asta. laughing))rolling on the floor))rolling on the floor))) sunteti jalnici pe bune.

Nu cred ca a injura este ceva greu insa nu merita sa ma obosesc eu pentru toti fraierii care se baga in seama ...practic degeaba.

De ce te crizezi asa?laughing

Pentru ca ma enerveaza persoanele care se cred superioare CLAR.

Pai tocmai asta e problema, ca nu esti laughing

Crezi ce vrei ...acum pe bune chair nu ma intereseaza parerile voastre ...Sictir!

| niggaplease69 a răspuns:

" Nu am mers niciodata la scoala si ma simt mult mai proasta decat ceilalti copii". Iti spun eu ca de asta ai nevoie

Sa mori tu? laughing

Am mers si la scoala CLAR nu sunt proasta daca te simti fix problema ta (proasto/prostule) si daca tot spui tu asa de sigur in privinta "prostiei" poate te simti.