" Nu am mers niciodata la scoala si ma simt mult mai proasta decat ceilalti copii". Iti spun eu ca de asta ai nevoie
Fetele trebuie tinute-n puf, puf o palma, puf un sut. Daca tu asa crezi despre noi atrunci asa credem si noi despre tine
Uite cum ti-ai atras antipatia baietilor!
Pai da-i frumos? Pune-ti statusuri de-astea de miez si-o sa ramai cu lista goala :-J nu cauta s-o faci pe smechera mai bine nu-ti mai pui nimic la status decat aberatii de-astea "inteligente". Daca tot insisti si vrei s-o tii pe-a ta asculta hip-hop si copiaza de acolo dume
nu e deloc original da macar nu-ti sare lumea-n cap ca zici si tu ca n-ai zis tu asa!
1- nu e pentru mine poate ma crezi poate nu... nu ma intereseaza 2- acea persoana vrea sa-l enerveze pe fratele meu 3- m-i se rupe de ce crezi tu si in plus chiar sunt inteligenta
si acelea nu sunt aberatii daca te deranjeaza inseamna ca poate si tu ai fost tinut "in puf " de tot incerci sa te dai destept hai ma nene ma lasati voi astia prematuri la creier
) daca nu aveti chef de seriozitate si stii ceva daca tot ai mestecat guma de copii linge-ti si degetele iti este specific.
Am mers si la scoala CLAR nu sunt proasta daca te simti fix problema ta (proasto/prostule) si daca tot spui tu asa de sigur in privinta "prostiei" poate te simti.
Esti o tupeista cu creier de gaina tinuta in puf!
Nu te mai lauda ca esti inteligenta "lauda de sine nu miroase a bine", sunt fata si singura care incearca sa se de-a desteapta esti tu papusa. Esti foarte increzuta si raspunzi foarte urat, eu ti-am vorbit frumos tu-mi faci teoria chibritului cu cat de tare esti. MARS! Serios!
Ba nene daca va arde de caterinca puteti sa va duceti dracuu. la nebuni unde va e locul nu pe site-uri normale ca astea-a nu-s pentru bolnaviii mintal.
Vaii tu ce sa zici sa stii ca mai dat gata cu asta.
))
))
))) sunteti jalnici pe bune.
Pentru ca ma enerveaza persoanele care se cred superioare CLAR.
Crezi ce vrei ...acum pe bune chair nu ma intereseaza parerile voastre ...Sictir!
LisaJulie întreabă: