| GreenBubbleLove a întrebat:

Sunt inebunita dupa Mila Stankovic, dar nu vreau ca parintii mei sa creada ca imi place cum arata(desi e absolut uimitor de dragut) de aceea tot le zic ca doar imi place cum canta si chestii de genu... dar nu mai pot s-o tin asa. dati-mi si mie niste sfaturi.(si sa stiti, nu sunt fana de la eurovision, sunt fana din totdeauna):d

Răspuns Câştigător
| Iuliaana a răspuns:

atunci cand parintii tai te vad la calculator, oriunde cu o poza de a lui milan sau mel sau orice iti este rusine putin(asta cred din ce ai spus). Bine, iti place mult de el, e foarte dragut stiu, dar el are peste 20 de ani, si o prietena, si cred ca, atunci cand il vezi in poze impreuna cu prietena lui te cam supara (cred). E o vedeta fff cunoscuta si iubita in Serbia, tu i`ai putea fi doar un fan. E rau ca el nu stie romana, iar tu nu stii sarba. Daca stiu parintii tai ca iti place de felul cum arata e vreo problema? Se mai intampla sa iti placa vedetele, si stiu, ar fi uimitor pentru toti fanii din Romania sa il vada in realitate, chiar mai bine, sa aiba un concert aici. Sfatul meu este sa nu incepi sa fii suparata din pricina asta, poate il vei cunoaste intr-o buna ziwinking

17 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Daca nu vrei sa le spui, n-o face!batting eyelashes Dar si daca ar afla, nu e mare problema.winking Si oricum, fii sigura, ca ei deja de mult si-au dat seama thumbs up, daca isi petrec macar ceva timp alaturi de tine, doar ca evita sa ti-o arate, ca sa nu te simti mai jenata decat esti deja. thumbs up Iti faci griji degeaba, draga!batting eyelashes big grin Si da, intr-adevat Milan e foarte simpatic si frumusel!winking thumbs up

| Daria a răspuns:

Draga @pizzagirl, eu nu prea iti inteleg intrebarea.Adica de ce ar trebui sa le spui parintilor de ce artist iti place?raised eyebrows

| Iuliaana a răspuns:

Ma bucur happy Multumesc pentru fundita happy

| judgement a răspuns:

Hmm, in primul rand este Milan Stankovic, si in al doilea rand nebuia asta o sa iti treaca, el este o vedeta tu un om simplu, slabe sanse sunt sa te intalnesti cu el, mai ales ca el este vedeta in Serbia si tu om simplu in Romania, asa ca cel mai bine scoate-l din capaneata si cauta un iubit pe aici prin apropiere (in Romania), nu bate asa departe, s-ar putea sa ajungi sa suferi pentru absolut nimic.

"dar nu mai pot s-o tin asa", adica ce vrei sa ne spui? ca vrei sa te mariti cu el? hai inapoi cu picioarele pe pamant, printre noi cei adevarati, si lasa vedetele pentru vedete.

nu exagera cu chestii din astea, sunt probleme ale varstei trecatoare, ia vezi nu cumva te suna fetele pentru un cico la oras in seara asta?

P. S. nici nu arata asa bine in realitatewinking Hvala Bogu

| lays a răspuns:

Ce-o fi rau in asta? e o vedetethinking crezi ca ei nu au fost indragostiti in adolescenta de o vedete? mie imi place maxim de un tip dintr-o trupa. i-am innebunit pe toti apropiatii mei.nu mai zic de mama.cand aude isi pune maineil la urechi(eu il si cunosc personaldevil). tuturor li se pare amuzant.nu vad o problema. zi-le pur si simplustraight face

| sherlynn a răspuns:

Intradevar Ssh euu` sunt inebunita dupa Milan dar nOo ma ferescc de absOlut nimeni...chiar mi-am inebunit parintsi si prietenii cu ell
Te inteleg fOarte binee cand stai Ore intregi in fata calculatorului ascultandui melOdiile si uitandu`te la pOSze cu ell dar este doar O faza de mOmentwinking va trece
Ssi fii cOnstienta de faptul ca, daca la`i vedea in realitate vei fii acOlO printre multSi fani asteptand doar un autograf si O pOSza, nu-l vei putea lua acasa sad
Suntem aman2 in aceeasi situatSie si nO cred ca cineva te pOa` intelege mai binee ca mine :X:X:X

| JBeebsAndUsher a răspuns:

Mda. si eu sut fana lui :X:X dar nu trebuie sa iti fie rusine ca iti place de o vedeta. asa am fost si eu cand la'm vazut prima data. mi-am pus poze cu el la desktop, pe mess, pe hi5, pe tel oriunde puteam sa pun poze acolo il puneam pe milanhee hee si tatameo ii sarb. si o fost o saptamana plecat si cand m-a sunat att era muzicaa lui milan si zice : iti place km knta? smug si eu am zis ca da si ca imi pl si de el si att el zice : da knta fain. are voce frumos numa freza lui ii putin emo :-s si eu ii zic : NU II EMO! waiting :-l. ma rog. nu trebuie sa iti fie rusinewinking asa km a zic si yullyanNa1winking

| vivalavida a răspuns:

In totdeanua trebuie sa le spui ce simti

| GreenBubbleLove explică:

Nu, nu zic sa "ma marit" cu el sau sa il intalnesc(desi e cel mai mare vis al meu)... zic ca imi place cum arata ce naiba e dragut de mori si parintii mei nu vreau sa stie cine imi place miefrustrated.si yullyanNa1 sa stii ca ai inteles perfect problema mea.

| Mew Mew girl a răspuns:

Pai ce are daca le spui adevarul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca esti micuta.Nu e nici o problema daca iti place de Milan Stankovic, e un tip dragut si probabil o ca baietii pe care o sa ii placi in viitor or sa aiba anumite trasaturi din ale sale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi place love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happy Si eu am aceeasi probema, alta vedeta laughing
Am inebunit`o pe mama, desi si ea este un mega-fan happy

Cred ca tot ce poti sa faci e sa-ti placa in continuare, si sa-ti pui parola la fisierele in care ai poze cu el. ( eu asa fac) laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aa,. si eu sunt o fana si recunosc ca e sexy si poti vbi cu mama ta despre el (asa fac eu )big grinlaughing)ori...sa renunti sa fi asa nebuna dupa el,. sau du-te si u prin serbia cand il vezi sar pe el laughingwinking si vorbiti si voi dar sa porti ochielari laughingsi sa stii macar engleza big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna stiati ca mama lui milan se numeste milena si pe mine ma cheama milena

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai incredere in tine

| midori a răspuns:

OK si daca iti place de el ce?
Macar el e om in care si oase.
Cand eram mica eram indragosttia de toate personajele din desene animatelaughing
Si nu inteleg care e problema.Parintii tai urasc blonzii? sau ce?laughing
Dar nu cred ca ai tai o sa conceapa o armata cu care o sa cotropeasca Serbia si o sa ii omoare pe toti.
In caz ca se vor gandi la asta cand vor afla.ascunde pozele cu el...asculta cand nu sunt ei acasa
Sau mult mai simplu.Nu le spune.