Eu asa o stiam :
Domnul Goe facea baie si se scarpina la cooana mita biciclista a cazut si si-a rupt piitpalac intr-un copac mie imi vine sa ma caaalule mananci ovaz mie imi vine sa ma bere buna de baut mie imi vine sa ma fuuuugi de aicia esti nebuna umbli noaptea dupa puuune mana pe invatat ca nu esti de maritat
In acelasi ton cu ama...
iţa-biţa biciclista
a cazut si si-a rupt pi...,
pitpalac intr-un copac mie imi vine sa ma ca...
calu trage la caruta, fetele ma trag de pu...
putina cu castraveti asta-i bancu mai baieti.
(m-am prostit! )
Domnul Goe face baie si se scarpina la co.
conita biciclista a picat si si-a rupt pi.
p palac intr-un copac eu ma pi.
p palac intr-un copac mie-mi vine sa ma ca.
ii trag la caruta cum ma trag fetele de pu
. nete pe invatat ca nu esti de maritat. literele dinaintea punctuletelor si dp formeaza un cuvant
Coana mitza biciclista a cazut si si'a rupt Pitpalac intr'un copac mie'mi vine sa ma Calul trage la caruta fetele ma trag de Pune mana pe invatat ca te duci la institut si ai timp pentru Fugi d'aicia tu mai fata ca ramai nemaritata
mai completa
Coana mita biciclista a cazut si si-a rupt Pitpalac intr-un copac mie imi vine sa ma Calule mananci ovaz mie imi vine sa ma Baieti lui nenea nae faceau baie intr-o copaie si se scarpinau la Coana mita biciclista a cazut si si-a rupt Pitpalac intr-un copac mie imi vine sa ma Calule mananci ovaz mie imi vine sa ma Batule cu noduri multe mie imi vine sa te Fugi d-aicia fai nebuno nu umbla tu dupa Pun eu mana pe ciumag ca nu esti de maritat
Coana Mitza biciclista a cazut si si-a rupt
Pitapalac intr-un copac mie-mi vine sa ma
Baietelul face baie si se scarpina la
Coana Mitza biciclista si tot asa)
Pai vine asa:
Tanti mita biciclista a cazut si sia rupt Pitpalac Intr-un tufis mie imi vine sa ma Pitpalac intr-un copac mie imi vine sa ma Calule mananci ovaz mie imi vine sa ma Baieti lui nenea nae face baie si se scarpina la Coana mita biciclista a cazut si sia rupt Pitpalac... si tot asa
)
Asa e:
Domnu goe face baie si se scarpina la coana noastra biciclista a picat si si a rupt pic palac intr-un copac mie imi vine sa ma calu trage la caruta fetele ma prind de pune mana pe topor pentru tara si popor