Singura solutie este sa muncesti, sa fii platit cu 200 euro pe luna si din ei sa intretii casa si un copil.Ambitioneaza-te si fa acest experiment.In Occident copiii de bogatasi sunt obligati de parinti sa presteze o vreme o munca pentru a se intretine. Numai asa sunt demni sa mosteneasca afacerea tatalui. Mira
Problema e ca de ce ai mai multi bani, parca tentatia e mai mare si e cam greu de spus stop! gata nu mai cheltuesc intr-o zi decat atat 000, ca cand ajungi iar acolo o iei de la capat! tu ce crezi merita bani aruncati in vant? desigur cat muncesti ca sai obti! mai gandeste-te! merita cheltuiti fara un scop!
Alexander, cred ca intrebarea asta ai pus-o doar ca sa suferi pe aici ca cheltui tu 200 de euro in discoteca Nu stiu cu ce te pot ajuta niste sfaturi ale unor straini pentru o problema care tine strict de vointa ta. Altii au probleme mult mai mari si tu te spargi in figuri ca cheltui 200 de euro in discoteca.
Cand ai bani, cand te scalzi in ei, normal ca-i "arunci" pe unde apuci! Nu ai ce sa faci, decat sa te autocontrolezi...
Poi daca ai pe cineva de incredere da`i lui banii si spune-i sa nu tie dea sambata.si cred ca asta e "lucrarea prietenilor"...care se dau bine pe langa tine pentru ca ai bani...deci nu stiu ce sa zic ai nevoie de putina ambitie spune`ti in gand de cateva ori k nu mai cheltui bani si s`ar putea sa mearga.incearca sa nu mai mergi cateva sambete la disco...cauta`ti altceva de facut. du-te cu prietena la o pizza sau cv
Roagă pe cineva să îţi ţină banii, dacă tu chiar nu poţi să te abţii. Când pleci la golăneala cu cocalarii tăi, să îţi iei doar o sumă mai mică, cât de un pahar cu apă să zicem.
anonim_4396 întreabă:
alexx102428 întreabă: