| DayLin7 a întrebat:

Voi la ce anime va uitati dintre astea : Fairy Tail, Zero no Tsukaima, Bleach, Kilari, Ao no Exorcist? Cum vi se par, stiti altele mai interesante? Imi plac mult cele cu vrajitori! Va intreb pentru ca nu am cu cine sa vorbesc pentru ca toate asa zisele mele prietene ma cred ciudata cand vorbesc despre animeuri cu singura mea prietena mai buna.Dau funda pentru raspunsul care a sstarnit o disctutie in teresanta!

10 răspunsuri:
| Stein a răspuns:

Naruto,Fullmetal Alchemist, Inuyasha, YuYuHakusho, Soul Eater, DBZ, Bleach, Death Note.

| Arikirinmotoka a răspuns:

Eu ma uit la Fairy tail si Ao no exorcist.
Iti recomand sa te uiti la:
Naruto
Naruto shippuden
Bleach
Ben-to
Soul eater
Sword art online
Lovely complex
Vampire Knight
Vampire knight guilty
Si multe altele.

| TrafalgarLawDăFărst a răspuns:

Eu m-am uitat la Bleach si la Ao no exorcist.
Nu prea sunt eu o fana prea inraita a genului asta de anime(imi plac piratii demonii etc.) dar nu ma pot opri cand incep unul si chiar acum ma uit la Fairy Tail! Si stiu cum te simti cand vorbesti cu prietenii tai mi se intampla exact la fel>_

| DayLin7 explică (pentru TrafalgarLawDăFărst):

Cum ti se pare Fairy Tail? La ce episod esti? E printre preferatle mele.Grrrr atat ma enerveaza fetele astea fara viata ca daca vorbesc si eu cu prietena cea mai buna despre animeuri se iau cu mainile de cap si dupa aia incep sa urle despre pariu cu moarte sa ne terorizeze!

| TrafalgarLawDăFărst a răspuns (pentru DayLin7):

Fairy Tail e SOOOOPER dar abia l-am inceput sunt la ep. 8

| xlr8rq1 a răspuns:

Naruto sau Naruto Shippuden sunt super tari.

| DayLin7 explică (pentru xlr8rq1):

Si eu ma uit la naruto shippuden. manga am terminat dar nu ma prea pricep si de asta nu vroiam sa zic si de el.

| ღHinataღ a răspuns (pentru xlr8rq1):

Bravooo! fix asa zic si eu

| Kaizaren a răspuns:

One Piece,Naruto,Fullmetal Alchemist, Inuyasha, YuGiOh, YuYuHakusho cam astea, sper ca te-am ajutat. happy

| AndrewRippedbyLife a răspuns:

Fairy Tail Bleach Naruto (Shippuuden)Yu Yu Hakusho Death Note Slayers... mai multe dar sunt toate super!