| yubireeterna a întrebat:

Vreau sa-mi gasesc urgent ceva de lucru in germania! ceva oferte?

3 răspunsuri:
| alissya a răspuns:

Chiar ca sunt retarzi astia laughing
doamne ce oameni, dativa naibii cu capul de pereti...

am, iubire eterna laughing (ca nu stiu cum te cheama) eu sunt in germania de 4 luni si inca nu mi-am gasit de lucru, am mai fost si anul trecut 4 luni si am lucrat dar...la negru, pentru ca in zona unde stau nu prea sunt firme si oricum ca sa primesc dreptul de lucru aici in germania trebuie sa stau un an la o firma sa primesc hartia aia cu dreptul de lucru intelegi? ori asa ori sa ma marit cu vreun neamt laughing
sau mai exista posibilitatea de a lucra ´´ la negru´´ ceea ce pe aici nu prea pot deoarece e o zona mai aiurea, in fine.
Oricum daca mai ai rabdare de anul viitor din cate am auzit se da liber la lucru din martie 2011 si nu mai ai nevoie ca sa stai un an (legal) sa primesti dreptul de lucru, asa am auzit acum nu stiu exact dar din cate am inteles asa e.
oricum iti doresc multa bafta, si succes in continuarewinking

| yubireeterna explică:

Ba daca nu stiti sa rapsundeti nu mai dati raspunsuri cu voturi ca ma pis pe voi si va dau **** ratatilor asta-i un sait ca sa te ajute nu sa va voteze pe voi ratatilor si oricum nu castigati nimica mai ales iphone tampitilor ****

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu sunt in germania si n-am nimic de lucru...