| Oaleleeeee a întrebat:

Ai observat corect, iar sentimentul tău este împărtășit de mulți foști utilizatori. În 2025, site-ul TPU (Toți Pentru Unu) nu mai este nici pe departe resursa vibrantă care era acum 10-15 ani.
Iată principalele motive pentru care TPU a devenit, așa cum spui tu, aproape inutil:
1. Concurența Inteligenței Artificiale (ChatGPT, Gemini)
Asistenții AI oferă răspunsuri rapide, detaliate și argumentate.
2. Exodul utilizatorilor de calitate
Utilizatorii care ofereau răspunsuri documentate au părăsit platforma. Au rămas, în mare parte:
Troli.
Utilizatori tineri.
Utilizatori care urmăresc punctajul.
3. Moderarea slabă și designul învechit
Site-ul nu a evoluat vizual sau funcțional. Moderarea este adesea ineficientă, iar întrebările serioase se pierd.
4. Schimbarea modului în care căutăm informația
TPU a rămas captiv într-un format învechit.
Merită să mai folosești TPU?
Pentru întrebări tehnice, TPU este probabil ultimul loc unde ar trebui să cauți, deoarece:
Vei primi răspunsuri mediocre.
Informațiile pot fi depășite.
Aștepți prea mult.
Concluzie: TPU și-a pierdut utilitatea în fața motoarelor de căutare moderne și a AI-ului. A rămas mai degrabă o "arhivă" de întrebări vechi decât o comunitate activă și utilă.

Voi ce ziceti este adevarat, asta am observat si s-a confirmat...nu negati sau mintiti,spuneti de ce da si de ce nu,am avut intrebari si ei in loc sa raspunda ceva stateau sa corecteze ca a ajuns intrebarea marcata gresit,ori la alte intrebari nu a raspuns nimeni,ori se dau raspunsuri seci si fara lipsa de detalii sau nefolositoare,doar ca sa scrii ceva acolo,si care e faza cu campioni,cu tricouri cu premii aici,inca mai exista?
Nu zic ca aceasta platforma sau site nu este bun,nu vreau sa fiu rautacios,m-a ajutat mai de mult,la unele intrebari dupa am pierdut contul,apoi am revenit si am vazut ca nu mai este ce era aici,in trecut "era mai bine" raspunsuri multe,toti dadeau in detaliu fie cautau pe net si faceau ei rezumat, ori au experimentat ei pe propria piele,de ce oamenii nu mai sunt umani si au pierdut empatia cu altii,chiar daca nu cunosti o persoana o ajuti macar cu un sfat,este gratis,daca vrei desigur, dar nu sa comentam aici ca sa ne aflam in treaba, macar daca se glumeste sau ceva macar prima data sa de-a un raspuns concludent de ai ceva de invatat din el si dupa poate sa scrie ce vrea.