NOname
| NOname a întrebat:

Am observat un fenomen foarte interesant (care inițial mai mult m-a amuzat). Întrebările de la categoria "Religie" în proporție de 20-40% cum apar, cum dispar. Nici nu apuci să le citești sau să trimiți răspunsul (la care poate ai muncit ceva timp). Unele au norocul să reziste câteva ore, dar în final tot dispar (cu tot cu răspunsuri). Și nu mă refer la întrebările jignitoare sau care încalcă vreun alt punct din regulament, ștergerea cărora este firească și justificată. Ma refer la întrebări absolut normale.
Cu tot respectul (de care încă mai dispun) rog pe cel/cei cu raportările abuzive să înceteze. Înțeleg că unele întrebări pot părea deranjante, pentru că prezintă un punct de vedere diferit, care contrazice poate convingerile unora, dar să le ștergi abuziv, fără un motiv real și întemeia, nu e o soluție. Nu rezolvă problema, pentru că întrebările tot rămân și vor fi repostate la nesfârșit, până la epuizarea temporară a subiectului, și nu e nici dovada de inteligență, verticalitate, maturitate sau fair-play.
Raportați, vă rog, doar ceea ce într-adevăr merită raportat, în conformitate cu regulamentul site-ului (în caz dacă nu l-ați citit http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente ). Mulțumesc.
...
Ați observat și voi acest fenomen?
La "Religie", unii crezându-se într-un adevărat război (oricât de pueril ar suna), elimină întrebările "concurente" ca să scape de răspunsuri, constatări și concluzionări incomode. În loc să atace cu niște contraargumente, apelează la cea mai ușoară și dezonorantă soluție - raportarea. Vi se pare normal? Cum credeți că s-ar putea remedia problema?
Orice părere (exprimată în limitele decenței și la subiect) este binevenită.

61 răspunsuri:
| justitiarul a răspuns (pentru NOname):

De ce sa te lase papagalii rece sau sa te amuze? Sunt niste pasari exotice si e extrem de greu sa le ramai indiferenta.
Uite mie de exemplu, nu-mi plac vacile sterpe dar nu pot spune ca le urasc.Chiar daca nu dau lapte fac parte din decor si au darul de a mai colora cumva turma.
Sincer ma dezamagesti....sa te lase indiferenta niste biete vietuitoare!?

Si acum sa iti raspund la intrebare:inceputurile raportarilor abuzive iti apartin! Deci nu are rost sa te plangi de ceva ce si tu ai practicat cu mult talent pe vremuri.