Suntserios
Răspunsuri câstigătoare 10 1.000
Răspunsuri considerate folositoare 43 43
Răspunsuri considerate nefolositoare 5 0
Răspunsuri considerate amuzante 6 0
Răspunsuri considerate inteligente 49 49
Eu
Răspunsuri considerate folositoare 3.839 3.839
Răspunsuri considerate nefolositoare 1.600 0
Răspunsuri considerate amuzante 2.397 0
Răspunsuri considerate inteligente 4.446 4.446
tu
Răspunsuri considerate folositoare 3.022 3.022
Răspunsuri considerate nefolositoare 471 0
Răspunsuri considerate amuzante 2.259 0
Răspunsuri considerate inteligente 3.784 3.784
Răspunsuri considerate eronate 481 0
Esti un om frustrat,uracios,invidios,plin de ura si venin,astfel de persoane sufera de depresie,anexitate,asocializare,nici nu stiu de ce imi pierd timpul cu tine,carantina,omule sa stii ca ura nu este sanatoasa,nu este normal sa urasti un om necunoscut, practic urasti oameni, i urasti pentru ca ei sunt ceea ce tu nu esti sau nu posedezi, frustrari, complexe, lasa funditele eu vb de raspunsuri inteligente, nu pentru ca ma laud si pentru ca esti plin de venin, ura, un om care critica pe alti se uraste si pe el insati
Profilul tau https://www.tpu.ro/utilizator/wgyo
Răspunsuri considerate inteligente 3.790
profilul meu
https://www.tpu.ro/utilizator/tuke
Răspunsuri considerate inteligente 4.451
în 23 Aprilie | suntserios a răspuns:
Hai ca iti zic eu
Ray - bate campii oriunde, mai ales la religie si pe la sex.
în 25 Aprilie | suntserios a răspuns:
Ray ule. La raspunsuri inteligente procentul meu este 4.9 din raspunsurile totale. La tine procentul e de 3.6 deci in continuare despre ce vorbim
în 26 Aprilie | suntserios a răspuns:
Ray ule... Tu intelegi ca raspunsurile tale inteligente se raporteaza la un numar dublu de raspunsuri date? E matematica simpla.
Ai dublul răspunsurilor mele dar doar 600 raspunsuri inteligente in plus.
în 26 Aprilie | suntserios a răspuns:
Ray ule... Tu intelegi ca raspunsurile tale inteligente se raporteaza la un numar dublu de raspunsuri date? E matematica simpla.
Ai dublul răspunsurilor mele dar doar 600 raspunsuri inteligente in plus. Asta, matematica simpla, inseamna ca proportia mea de raspunsuri inteligente, folositoare si castigatoare este mult peste a ta. Intelegi?
https://www.tpu.ro/utilizator/wgyo
Răspunsuri considerate folositoare 3.029 3.029
Răspunsuri considerate nefolositoare 474 0
Răspunsuri considerate amuzante 2.264 0
Răspunsuri considerate inteligente 3.802 3.802
Răspunsuri considerate eronate 483 0
https://www.tpu.ro/utilizator/tuke
Răspunsuri considerate folositoare 3.846 3.846
Răspunsuri considerate nefolositoare 1.603 0
Răspunsuri considerate amuzante 2.404 0
Răspunsuri considerate inteligente 4.464 4.464
Răspunsuri considerate eronate 1.820 0
Tu ai afirmat în 23 Aprilie | suntserios a răspuns:
Hai ca iti zic eu
am mai multe raspunsuri inteligente ca tine si folositoare, asa ca afirmația ta este nula
Hai ca iti zic eu
Ioandelasal - raspunde in special pe partea de legislatie
subsemnatul raspund pe oriunde, foarte foarte rar mai raspund pe la dragoste si sex. Pe la inceput mai bateam campii pe acolo, dar aceleasi intrebari mereu si m-am saturat
Practic tu esti un fel de Neymar al acestui site?
Messi și Ronaldo bat mingea pe làngă tine
Ce vrei sa ne spui Ray? Ca la 122.000 raspunsuri ai doar 2800 castigatoare si eu la doat 77.000 raspunsuri am 4800 castigatoare?
Vrei sa ne spui ca bati campii pe TPU?
Ray ule. La raspunsuri inteligente procentul meu este 4.9 din raspunsurile totale. La tine procentul e de 3.6 deci in continuare despre ce vorbim. Si nu ma freca la melodie cu fustrari, ura invidie si altele de le ai mai scris tu aici. Tu ai deschis subiectul nu eu. Nu aveai frustrari taceai. Frustrarile ti le ai aratat cand mi ai dat block mie si altor catorva zeci de useri care la rândul lor s au minunat de frustrarile tale.
Ai dublul răspunsurilor mele dar doar 600 raspunsuri inteligente in plus. Asta, matematica simpla, inseamna ca proportia mea de raspunsuri inteligente, folositoare si castigatoare este mult peste a ta. Intelegi? Vrei sa iti fac o schemă?
Voi pricepeti ce vrea RAYul?
ca pe mine ma depaseste intelesul copy paste ului lui.
Spneam - "Cei mai polivalenți (dacă-mi permiți)"
așa-i că aveam dreptate? aș zice acum "cei mai perfecți" - desigur, și asta, dacă-mi permiți
ți-aș da o funditză pentru intrebare!
LisaJulie întreabă: