| TPU.ro a întrebat:

Avem bucuria sa va prezentam unul din membrii comunitatii noastre, care a obtinut cu adevarat o performanta la examenul de Bacalaureat din acest an; media examenului fiind 10.
Numele utilizatorului este arysa, pe numele ei adevarat Maria, http://www.TPU.ro/utilizator/bxou.
Echipa TPU.ro o felicita pentru rezultatele obtinute si va invitam si pe voi sa faceti acelasi lucru. Este un membru care face cinste comunitatii noastre, un exemplu pentru cei care doresc sa obtina rezultate excelente la urmatoarea sesiune de Bacalaureat.
Felicitari, Maria si tuturor celor care au luat Bacul cu note bune si succes la admitere!

141 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

@arysa, cu nota 10 la bac ma asteptam la niste aspiratzii mai serioase, nu facultate de litere...

| Reny a răspuns:

Felictari si pupici din cluj!
Maria, sunt sigura ca esti o eleva exceptionala:*
Succes in continuare!

| valThina a răspuns:

Felicitarihappy mai ales ca e pe bune happy bravo ei happy

| mistikk a răspuns:

Felicitari !

| Raluka98 a răspuns:

Bravo!happy

| SMTHING a răspuns:

Bravooo love struck

| misu2315 a răspuns:

BRRRaaavoooooo

| Deyutzica a răspuns:

Felicitari, Maria! Iti urez mult succes pe mai departe si le urez sincere felicitari si altor oameni care au luat 10 sau au trecut cu note bune.Ma bucur ca avem astfel de oameni in comunitatea noastra.

| Alecsa4u a răspuns:

Bravo ei!
Se vede ca este o persoan inteligenta.care a muncit mult pentru nota asta.si a meritat!
E una dintre putine persoane care au reusit performanta asta.si unii nici macar nu au luat bacul!

| DorelSudoru a răspuns:

Bravo...e adevarat ca sau luat note mici la bac dar o nota de 10 n-ar trebui sa fie ceva iesit din comunstraight facestraight face

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă îţi trimit şi eu copii după diplomele de la concursurile naţionale de informatică şi matematică unde am fost premiat îmi faci statuie?
Ah... sau am uitat, eu n-am 10 la bac deci ce mai contează realizările academice şi cele din concursuri pe bune unde nimănui nu-i pasă ce note ai şi fiica/fiul cui eşti ci doar ce ştii să faci.

De-a dreptul deplorabil!

Am şi eu însă o curiozitate: Maria a absolvit filologie sau matematică-informatică?!
Dacă a absolvit matematică-informatică, îmi retrag cuvintele de mai sus şi-i recomand să o taie din ţara asta cât mai repede.
Dacă nu, părerea mea se menţine: Când dai bacu' la materii banale, rezultatul maxim (sau foarte aproape de maxim) ar trebui să reprezinte normalitatea, nu excepţia.

Numai bine.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

TuristulVirtualDebusolat: TPU.ro n-a luat 10 la bac aşa că merge, nu-i stress. Nu poţi cere prea multe de la ClopotzelTpu.
Oricum, notele la filologie au fost mereu mai mari. Poate la filologie ar fi fost drăguţ să vă-nveţe că după prescurtări se pune punct. "Etc" este o prescurtare.
Cât despre bac, eu am absolvit cu succes un profil real (matematică-informatică) unde nota 10 nu e la fel de uşor de obţinut precum la geografie (profilul filologie dădea geografie când noi dădeam matematică MT1), unde de altfel orice om normal ar trebui să poată lua 10.

Pe scurt, media 10 la bac la filologie reprezintă banalitate+noroc, căci la română nu trebuie să ştii neapărat literatură ci să ştii ce ar vrea să audă frustraţii de profi de română. De exemplu când am dat eu bacul, eu şi încă 3 colegi de clasă (nu, nu am fost în aceiaşi sală!) nu ne-am luat toate punctele la subiectul II pentru că nu am scris despre dragoste în stil visător-TPUist ci într-un mod mult mai pragmatic, ceea ce nu le-a plăcut fosilelor de 60 de ani care au corectat, în ciuda faptului că în barem scria că se punctează tehnica de argumentare şi nu părerea efectiv.

De curiozitate, unde vrei să dai la facultate? Ce specializare, nu oraşul sau universitatea în sine.

Şalom.

| Anduuu a răspuns:

Bravo! Ma bucur pentru tine... Felicitari!happy

| UbexFlo a răspuns:

Felicitari Maria!

| LittleandLiars a răspuns:

Felicitari! Esti un exemplu demn de urmathappy

| yuyubarbie19 a răspuns:

Felicitari.Un romanca interesanta de scoala!

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Felicitari!

| S3c0ndSh0t a răspuns:

Bravo ei ca ai luat 10.Sa stiti ca mie nu imi pasa deloc.La bac ma intereseaza sa iau nota minima sa trec. Oricum fac ceva pe ea de carte pentru ca nu invat.Si ceilalti useri gata cu laudele.A luat 10 mare chestie.Eu daca as lua 10 v-ar durea pe voi undeva laughing. Ganditi-va doar la voi.Adica nu trebuie sa va frece pe voi grija mama :O ala a luat 10 la bac.Conteaza sa iei nota minima de trecere.Atata tot sa nu va frece pe voi undeva ca ala a luat 10.Ganditi pozitiv fratii mei >big grin

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Felicitari, Maria!

| Gabica a răspuns:

Felicitari,maria,sunt sigura ca meriti nota asta! Faci mandra comunitatea TPU, iti faci mandri pe parintii tai si tefaci mandra si pe tine!

| Tourniquet a răspuns:

Cat ma bucur pentru ea! Bravo, Maria! In fiecare zi cate un roman ne face mandrii pentru ceea ce suntem. Felicitari! O cariera frumoasa si succes la facultate.

| Bishop a răspuns:

Felicitari Maria happy

| continutfragil a răspuns:

Bravoooo! big hug Felicitari!

| JustMelavJustMe a răspuns:

Buna!
Nu cunosc acest user insa il admir, si sper sa obtin aceleasi rezultate imbucaratoare. Felictari, Maria si tuturor!
Pa-pa!

| Rivex12 a răspuns:

Felicitari.Multa sanatate si spor in viata!

| thealchemist a răspuns:

De ce as felicita o tocilara?

| thealchemist a răspuns:

@ScurtCircuit: iar te bagi singur in seama?
iar ca sa raspund totusi serios la invitatia de a face plecaciuni cuiva cu 10 pe linie, sa iei numai 10 nu inseamna ca esti serios ci superficial, ca vrei numai sa te lauzi cu notele tale.

| Lime a răspuns:

Felicitari, Maria! Bafta in continuare. Ai dovedit ca se poate!

| Gabi1335 a răspuns:

Bravo! o nota ff buna te felicit

| Mih4IxD a răspuns:

Felicitări Maria, si tuturor celorlalţi elevi care au obţinut note bune la bacalaoreat.