| TPU.ro a întrebat:

Avem bucuria sa va prezentam unul din membrii comunitatii noastre, care a obtinut cu adevarat o performanta la examenul de Bacalaureat din acest an; media examenului fiind 10.
Numele utilizatorului este arysa, pe numele ei adevarat Maria, http://www.TPU.ro/utilizator/bxou.
Echipa TPU.ro o felicita pentru rezultatele obtinute si va invitam si pe voi sa faceti acelasi lucru. Este un membru care face cinste comunitatii noastre, un exemplu pentru cei care doresc sa obtina rezultate excelente la urmatoarea sesiune de Bacalaureat.
Felicitari, Maria si tuturor celor care au luat Bacul cu note bune si succes la admitere!

141 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Felicitări, Maria şi ceilalţi, câteva zeci-sute de utilizatori, care în mod sigur există şi care se pot mândri şi ei cu rezultate foarte bune obţinute la Bacalaureat! Felicitări, copii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei, așa da! Felicitări! Eu n-aș lua 10 la bacalaureat nici dacă l-aș susține a 10-a oară! Nu oricine ia 10...bravo ție!

| KikiRiki98 a răspuns:

Felicitari,Maria:* Chiar este o mandriehappy In orice caz, cred ca parintii tai sunt foarte mandri:* si tu insusihappy
P.S. si noi suntem mandri>big grin

| Skylerx a răspuns:

Aveți dreptate! Maria, nimeni nu ia 10 la Bacalaureat. Eu am 13 ani și nu știu ce înseamnă Bacalaureat cu adevărat. Trebuie să fim conștienți că sunt pe site zeci de mii de utilizatori care au luat Bacalaureatul, cu 10. Felicitări tuturor!

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Felicitari, tie si tuturor celor care au promovat cu note mari!

| PinguinuL a răspuns:

Felicitări!
eu n-aş lua 10 nici a 15a oară...

| cipri08 a răspuns:

Felicitari, Maria! Cat mai multe "victorii" de acum in colo, si sa te bucuri de rezultatele tale bune!

| xZozole a răspuns:

Felicitari, Maria! Bravo tie! :*:*love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitări ei. Nu am auzit de ea, păcat că mulți utilizatori de calitate sunt subapreciați deoarece intră mai rar pe site.

Însă... întreb și eu. De unde știți că nu minte? Oricum, felicitări dacă e așa.

| 54ndy a răspuns:

Felicitări,bravo,eşti cea mai tare.

| TPU.ro explică:

Salut,
Am rugat-o pe Maria sa ne trimita un scan dupa acte doveditoare, le-am verificat pe site-ul Ministerului Educatiei si le-am validat.

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Felicitari, Maria!

| Alyra a răspuns:

Felicitări Maria! Îţi doresc mult succes şi la facultate! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jelli, oricum postările ei nu o dezmint!

| bianca9422 a răspuns:

Buna tuturor!
Sincere felicitari Maria si mult succes in continuare!

Ma bucur sa aud ca avem astfel de oameni in comunitatea noastra.

| teotazz_6899 a răspuns:

Felicitari Maria si tuturor celorlalti utilizatori care ati luat note bune!

| TheWomanInBlack a răspuns:

Felicitari,Maria,esti un exemplu demn de urmat!;**Tine`o tot asa!

| robert2898 a răspuns:

Bravo

| elasexygagica a răspuns:

Sunt curioasa daca aceasta medie de 10 ii va asigura vreon job in care sa nu moara de foamehee hee, oricum la angajare ii doare in 14 de nota de la bac, conteaza sal ai luathappy

| Bishop a răspuns:

Felicitari Maria happy

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ma alatur celorlalti utilizatori, te felicit si iti urez succes in continuare la studiile universitare. Se adevereste ce am spus in unele postari, nu toti copiii sunt slabi la invatatura si golani, sunt destui si buni, doar ca acestia nu sunt mediatizati. Numai bine!

| mady66dxp a răspuns:

Bravo

| Nastia a răspuns:

Felicitari Maria si bafta la facultate. Orice ai alege.

| dangerX a răspuns:

Felicitari smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@FiicaluiSatan, sa stii ca si Satan e mai destept si poate da o replica mai buna! Eu cred ca tu esti fiica Savistei, oloaga satului.

| AlxMro a răspuns:

Bravo Maria! Esti un exemplu pentru toti elevi din Romania!

| Ea12345 a răspuns:

Bravo:*

| thealchemist a răspuns:

De ce as felicita o tocilara?

| valThina a răspuns:

Felicitarihappy mai ales ca e pe bune happy bravo ei happy

| justitiarul a răspuns:

Felicitari sincere Maria! Sper ca cei de aici sa iti urmeze exemplul.
Cristina? O vrem expert TPU pe Maria.Se poate? Multumim!