Felicitări, Maria şi ceilalţi, câteva zeci-sute de utilizatori, care în mod sigur există şi care se pot mândri şi ei cu rezultate foarte bune obţinute la Bacalaureat! Felicitări, copii!
Felicitari,Maria:* Chiar este o mandrie In orice caz, cred ca parintii tai sunt foarte mandri:* si tu insusi
P.S. si noi suntem mandri>
Aveți dreptate! Maria, nimeni nu ia 10 la Bacalaureat. Eu am 13 ani și nu știu ce înseamnă Bacalaureat cu adevărat. Trebuie să fim conștienți că sunt pe site zeci de mii de utilizatori care au luat Bacalaureatul, cu 10. Felicitări tuturor!
Felicitari, Maria! Cat mai multe "victorii" de acum in colo, si sa te bucuri de rezultatele tale bune!
Salut,
Am rugat-o pe Maria sa ne trimita un scan dupa acte doveditoare, le-am verificat pe site-ul Ministerului Educatiei si le-am validat.
Buna tuturor!
Sincere felicitari Maria si mult succes in continuare!
Ma bucur sa aud ca avem astfel de oameni in comunitatea noastra.
Felicitari Maria si tuturor celorlalti utilizatori care ati luat note bune!
Sunt curioasa daca aceasta medie de 10 ii va asigura vreon job in care sa nu moara de foame, oricum la angajare ii doare in 14 de nota de la bac, conteaza sal ai luat
Ma alatur celorlalti utilizatori, te felicit si iti urez succes in continuare la studiile universitare. Se adevereste ce am spus in unele postari, nu toti copiii sunt slabi la invatatura si golani, sunt destui si buni, doar ca acestia nu sunt mediatizati. Numai bine!
Felicitari sincere Maria! Sper ca cei de aici sa iti urmeze exemplul.
Cristina? O vrem expert TPU pe Maria.Se poate? Multumim!
anonim_4396 întreabă:
LunaTalksAboutAShit întreabă: