| TPU.ro a întrebat:

Avem bucuria sa va prezentam unul din membrii comunitatii noastre, care a obtinut cu adevarat o performanta la examenul de Bacalaureat din acest an; media examenului fiind 10.
Numele utilizatorului este arysa, pe numele ei adevarat Maria, http://www.TPU.ro/utilizator/bxou.
Echipa TPU.ro o felicita pentru rezultatele obtinute si va invitam si pe voi sa faceti acelasi lucru. Este un membru care face cinste comunitatii noastre, un exemplu pentru cei care doresc sa obtina rezultate excelente la urmatoarea sesiune de Bacalaureat.
Felicitari, Maria si tuturor celor care au luat Bacul cu note bune si succes la admitere!

141 răspunsuri:
| TheWomanInBlack a răspuns:

Felicitari,Maria,esti un exemplu demn de urmat!;**Tine`o tot asa!

| alina_1226 a răspuns:

Bravo tie happy

| mady66dxp a răspuns:

Bravo

| KrIsSs_4520 a răspuns:

Felicitariiiiii

| teotazz_6899 a răspuns:

Felicitari Maria si tuturor celorlalti utilizatori care ati luat note bune!

| Maria_1599 a răspuns:

Felicitari maria!:Xbig grinbatting eyelashes:X

| cristian92 a răspuns:

Felicitari Maria! Felicitari si mie am luat aproape 9. laughing

| xoanaxVamp a răspuns:

FELICITARI! vedeti? se poate! acest copi trebuie admirat pentru cunostiintele sale si pentru efortul pe care l-a depus!

| ViPeR_5346 a răspuns:

Felicitari Maria Tine-o tot asa!

| xsl33t a răspuns:

Si de unde stiti voi ca n-a dat $$ laughing
mai am auzit de persoane care au dat, si au luat peste 9 la toate n-au scris mai nimiclaughing

| Vaniliecuaromădecăpșuni a răspuns:

Bravo Maria! Ai fost cea mai tare.Ai o minte Sclipitoare, Felicitari

| DanutzVoda a răspuns:

Felicitari!

| dulcesa a răspuns:

Rog a se corecta din "feliciatari" in Felicitari! happy pentru ca, intr-adevar, le merita!

| Cesara a răspuns:

Bravo!

| Brasoveanu_5018 a răspuns:

Felicitari, Maria si tuturor celor care au luat Bacul cu note bune si succes la admitere! Bravo voua!

| xZozole a răspuns:

Felicitari, Maria! Bravo tie! :*:*love struck

| eraodatacineva a răspuns:

Felicitarii Maria chiar ca faci cinste comunitatii dar nu numa tu ci si restul dintre noi care au note mari

| robert2898 a răspuns:

Bravo

| FloareaDeGheata1900 a răspuns:

Wow.Nota 10 la bacalaureat. Felicitarile mele, Maria si tuturor care au luat note bune.Sa te ajute Dumnezeu in tot ce vrei sa faci, sa iei examenul de admitere si sa ajungi unde vrei!:*:*:*
Inca o data felicitrile mele, Maria si succes!

| PONCEVAD a răspuns:

Bravo ca nu toti au luat 10 anul acesta multi au picat si pe langa aceea tu esti o mandrie pentru noi toti.

| CrYsThYaN a răspuns:

Bravo Maria nici la treze nu iau 10 tu la bac
inseamna ca ai invatat pe parcusul liceului oricum felicitari