Felicitări Maria! Eşti un adevărat exemplu pentru cei care vin în urma ta!
FELICITARI! vedeti? se poate! acest copi trebuie admirat pentru cunostiintele sale si pentru efortul pe care l-a depus!
TuristulVirtualDebusolat: TPU.ro n-a luat 10 la bac aşa că merge, nu-i stress. Nu poţi cere prea multe de la ClopotzelTpu.
Oricum, notele la filologie au fost mereu mai mari. Poate la filologie ar fi fost drăguţ să vă-nveţe că după prescurtări se pune punct. "Etc" este o prescurtare.
Cât despre bac, eu am absolvit cu succes un profil real (matematică-informatică) unde nota 10 nu e la fel de uşor de obţinut precum la geografie (profilul filologie dădea geografie când noi dădeam matematică MT1), unde de altfel orice om normal ar trebui să poată lua 10.
Pe scurt, media 10 la bac la filologie reprezintă banalitate+noroc, căci la română nu trebuie să ştii neapărat literatură ci să ştii ce ar vrea să audă frustraţii de profi de română. De exemplu când am dat eu bacul, eu şi încă 3 colegi de clasă (nu, nu am fost în aceiaşi sală!) nu ne-am luat toate punctele la subiectul II pentru că nu am scris despre dragoste în stil visător-TPUist ci într-un mod mult mai pragmatic, ceea ce nu le-a plăcut fosilelor de 60 de ani care au corectat, în ciuda faptului că în barem scria că se punctează tehnica de argumentare şi nu părerea efectiv.
De curiozitate, unde vrei să dai la facultate? Ce specializare, nu oraşul sau universitatea în sine.
Şalom.
@turistulvirtualdebusolat nu am acceptat aceasta postare ca un pansament pentru orgoliu pentru ca nu am nevoie. Aceasta postare am acceptat-o pentru ca este ca un colac de salvare pentru tinerii care se pregatesc sa dea bacul la anul si sunt speriati de manipularea nationala de la tv. S-au mediatizat numai exemplele negative, sunt aratati aproape numai elevi care plang pentru ca au avut camere care i-au "intimidat" si au uitat tot ce stiau din cauza asta. Ti se pare normal asa ceva? Aceasta postare nu trebuie privita ca o lauda la adresa mea ci ca un exemplu care spune ca cine invata, poate sa ia bacul si asta chiar cu o nota maxima! Elevii mai au nevoie si de modele pozitive, ei au nevoie ca cineva sa-i trezeasca la adevarata realitate:daca te bazezi pe copiat s-ar putea sa plangi ca si "vedetele" de la tv, daca te bazezi pe ce ai in cap, o sa iei bacul fara probleme.Nu stiu de ce s-a iscat toata aceasta cearta... daca si voi ati trecut cu bine de examene, haideti sa-i incurajam pe ceilalti si sa le aratam ca nu e totul cum pare la televizor!
Sunteti naspa, ba!
Am vazut n postari in care se stergea pe jos cu generatia asta, ca-s niste viitori capsunari, prapaditi, ca habar n-au pe ce lume traiesc etc etc. Acu' ni s-a adus la cunostinta ca avem printre noi o eleva care se numara printre cei 64 (?) de absolventi de liceu care au luat bacul cu nota maxima. Si voi ce faceti, ma? Ramaneti la vechile obiceiuri. Sunteti setati cumva pe optiunea ''scuipa venin''? Sunteti chiar incapabili sa mai scoateti pe gura o vorba buna, o lauda, o apreciere? Da, stiu, in fata monitorului toti sunteti genii nedescoperite si neapreciate, poate de aici si frustrarile.
Nu stiu daca domnisoara e genul care a tocit pentru rezultatele astea sau pur si simplu o ajuta bibilica mai mult ca pe altii. Dar sunt sigur ca e de laudat. Felicitari!
Si voua, haterilor, sincere felicitari pentru contributia vajnica la tot raul din lumea asta!
Felicitari utilizatorului @arysa pentru nota pe care a luat-o si ma bucur ca e atat de inteligenta incat sa nu se bage in discutii cu "inteligentii" site-ului! Insa simtul inferioritatii si prostiei este in mod constant exprimat aici!
@thealchemist care e problema ta mai? Nu s-a laudat catusi de putin cu nota asta, ci pur si simplu site-ul a considerat de cuviinta ca ar trebui apreciata pentru efortul depus! De dureau degetelele daca scriai acolo un "bravo" chiar si aruncat in scarba daca tot de dezgusta pe aici ideea invataturii?
@kongeriket ti se pare ca istoria, geografia si limba romana sunt materii banale? Eu cred ca nu ai simtul aprecierii deloc sau a scazut cu timpul din cauza a prea multor fundite date la nimereala! A invata unde se afla fiecare rau si relief pe harta si sa ai capacitatea de memora aceste lucruri aproape pana la perfectie nu este un lucru usor daramite banal! A sti fiecare an in care a domnit un conducator si reformele pe care le-a instaurat de-a lungul acelor ani fara sa gresesti nu este de asemenea usor nici pe departe banal! Si mai ales la limba romana sa inveti tot ce este necesar, genurile pe care s-ar axa subiectele la bac si sa nu dai gres in momentul in care esti in fata faptului implinit nu este iar un lucru usor si absolut deloc banal! Deci astea nu sunt materii banale micule semi-norvegian! Sunt materii serioase!
La voi nu este bine nicicum frate! Daca este pitipoanca si nu invata nimica este o panarama care face de rusine tara! Daca invata bine si ia 10 iar nu este bine fiindca a studiat la sectiunea cutare sau este tocilara si practic munca ei este egal cu 0!
Dar nimeni nu multumeste romanul!
In fine...
Bravo ca nu toti au luat 10 anul acesta multi au picat si pe langa aceea tu esti o mandrie pentru noi toti.
Bravo sunt sigura ca ai invat mult asa ca o meriti.acum bucurate de vara :X si distreazate ca meriti o pauza dupa cat ai muncit
@TuristulVirtualDebusolat Esti total debusolat!
1.Ce legatura are sefia de promotie a unei facultati cu ce sarbatorim noi aici? Probabil ai picat bacul de inteligent ce esti si de aia dai cu mucii in fasole. Fata asta a facut un lucru nemaipomenit pentru ea:a reusit sa ia 10 la trei materii extrem de grele si deloc banale(vezi kongeriket).
2.Are in fata o facultate de terminat si de unde stii tu ca nu o vom sarbatori peste trei ani ca fiind sefa de promotie a acelei facultati?
3.Antiteme e tip.
4.Cum sa fuga la teme cand e vacanta?
5.Semeni tare mult in exprimare cu un alt user de aici adeptul diacriticelor:"fugi la teme",, stai jos 4"...hmmm...probabil ma insel eu!
Maria iti transmit sincere felicitari pentru frumoasa ta performanta de la Bacalaureat.Iti doresc sa devii studenta la facultatea la care doresti si sa o absolvi cu medie foarte mare(sper sa fie tot 10, ar fi grozav!). Bafta multa in studentie, dar pana atunci vacanta placuta! Bravo!
@TuristulVirtualDebusolat:
Unu la mana: nu ti-am zis nimic personal, asta denota ca suferi de nebagare in seama!
Doi la mana: nu mi-ai citit raspunsul destul de bine, te invit sa mai arunci o privire, ca sa scapi de debusolare!
Trei la mana: nu imi dai ordine! Raspund la ce vreau, cum vreau, fara sa fiu "fugarit" de ciudati ca tine! Asa ca imprastie acele "aere" ca si asa totul e destul de sufocant cu caldura asta, nu mai avem nevoie de "superiori"!
Ai inteles nenea?
Bravo Maria si impreuna cu ea ii felicit pe toti ce au obtinut rezultate bune la bac.
Multe felicitari si din partea celor care urmeaza sa il dea in anii viitori. Si multa bafta in continuare la facultate
anonim_4396 întreabă:
LunaTalksAboutAShit întreabă: