| TPU.ro a întrebat:

Avem bucuria sa va prezentam unul din membrii comunitatii noastre, care a obtinut cu adevarat o performanta la examenul de Bacalaureat din acest an; media examenului fiind 10.
Numele utilizatorului este arysa, pe numele ei adevarat Maria, http://www.TPU.ro/utilizator/bxou.
Echipa TPU.ro o felicita pentru rezultatele obtinute si va invitam si pe voi sa faceti acelasi lucru. Este un membru care face cinste comunitatii noastre, un exemplu pentru cei care doresc sa obtina rezultate excelente la urmatoarea sesiune de Bacalaureat.
Felicitari, Maria si tuturor celor care au luat Bacul cu note bune si succes la admitere!

141 răspunsuri:
| yuyubarbie19 a răspuns:

Felicitari.Un romanca interesanta de scoala!

| Cartitza a răspuns:

Maria...BRAVO! Respect deplin.Cred ca ai invatat foarte mult si, uite ca sa si vazut...BRAVO! inca odata. happy

| Raluka98 a răspuns:

Bravo!happy

| denyiuly a răspuns:

Felicitari maria! si succes mai departe

Apache
| Apache a răspuns:

Bravo ...esti un exemplu!
nu pune la suflet comentariile rautacioase scrise de unii useri!
. esti mai presus de ei!

| Miina a răspuns:

Felicitari Maria, tine-o tot asa>:d

| Yoana a răspuns:

Maria, felicitari!

| V1sL0w a răspuns:

Bv Maria

| DanielaMe a răspuns:

Felicitari, Maria, sper s-o ti tot asa happy.

| JustMelavJustMe a răspuns:

Buna!
Nu cunosc acest user insa il admir, si sper sa obtin aceleasi rezultate imbucaratoare. Felictari, Maria si tuturor!
Pa-pa!

| Brasoveanu_5018 a răspuns:

Felicitari, Maria si tuturor celor care au luat Bacul cu note bune si succes la admitere! Bravo voua!

| ViPeR_5346 a răspuns:

Felicitari Maria Tine-o tot asa!

| Reny a răspuns:

Felictari si pupici din cluj!
Maria, sunt sigura ca esti o eleva exceptionala:*
Succes in continuare!

| Vaniliecuaromădecăpșuni a răspuns:

Bravo Maria! Ai fost cea mai tare.Ai o minte Sclipitoare, Felicitari

| DanutzVoda a răspuns:

Felicitari!

| KrIsSs_4520 a răspuns:

Felicitariiiiii

| TeenageGirl a răspuns:

@Ralucutza zeci de mii au luat bacul cu 10?! Glumesti?! cred ca 10 maxim 20 pe judet au luat 10 la bac.Tu nu stii ce inseamna bacul laughing? e ft grau, mai ales anul asta am inteles ca a fost extrem de greu mai ales la mate pentru cei ce au fost la mate-info straight face
Eu, totusi, Maria iti urez admitere la ce liceu vrei si o viiata plina de reuuuuuusiiiite!:*

| misu2315 a răspuns:

BRRRaaavoooooo

| pinguin_2568 a răspuns:

Felicitari

| Graphee a răspuns:

- Sincere felicitări pentru asemenea performanţe, este un exemplu bun de urmat.

Numai bine.

| RAY a răspuns:

Bravo,rar asa ceva