| sasa1sasa1sasa1 a întrebat:

Buna dimineata admini, tot eu cu... sesizarile.
Sint intrebari unde pagina se incarca mai greu. Contunutul paginii apare si dispare, ca un fel de flash-uri. Cam 40-45% din intrebari. Nu, nu este PC-ul meu, am verificat.

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Se lucrează la site. Iar până se va rezolva problema definitiv, când vezi că îţi pulsează pagina, poţi apăsa pe X în colţul stâng de sus al browser-ului (caută un moment când pagina e cât de cât complet încărcată şi o vei putea folosi fără probleme).

| sasa1sasa1sasa1 explică (pentru NOname):

Am incercat si asta. Nu merge. Uneori se stabilizeaza dar dupa ce ies si reintru de cateva ori.

| sasa1sasa1sasa1 explică (pentru NOname):

Aoleu! Acum e mult mai rau. Si pagina principala a inceput sa faca la fel iar daca du clic pe "X", nu mai pot intra sa vad intrebarile. Daca ai contact mai rapid cu adminii, spune-le te rog.

| NOname a răspuns (pentru sasa1sasa1sasa1):

Ştiu ei. Nu ne rămâne decât să aşteptăm. Vor rezolva ei problema asta într-un final.

Îţi recomand să apeşi de mai multe ori pe X şi "Reîncarcă", până găseşti o poziţie optimă, în care pagina poate fi folosită relativ acceptabil. Eu aşa fac.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai o doleanta pentru ADMIN, ii poti scrie aici:
http://www.tpu.ro/contact

| dannyel86 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie ieri. Acum si-a revenit. Cel mai probabil e de la server.

| CinevaNou a răspuns:

Sterge toate cookie-urile pentru tpu.ro si logheaza-te din nou.