| LUKITA a întrebat:

Bună, nu o să mai intru așa de des pe TPU, sau să mai pun întrebări să mă ajute lumea.
Dacă iti dai cu părerea sau greșești cuvinte repede esti corectat sau criticat. Sau dacă ai mari probleme, se găsește un destept să comenteze că am greșit un cuvânt sau ca nu am scris bine.

Și mai era unul/una care zicea că am poza falsă pe TPU. Nu sunt prima persoană care are poze de pe Google și ce problema ar avea asta?

Mi-se poate suspenda contul dacă mi-am spus părerea, dar prefer să nu mai întru pe acest site.

Vă multumesc celor care m-ați ajutat până acum

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi cu Domnul!

| RAY a răspuns:

Îți dai cu părerea când îți poți dovedi cu dovezi nu cu frustrările tale,experientele tale eșuate, în România libertatea de exprimare înseamnă jigniri,înjurături, violenta,criminalitate,viol, părerea nefondate, exprimate când ai dovezi, România e o tara iraționale, naiva realism și paranoica, scrinofrenica

| Violleta2022 a răspuns:

Din atata lucru nu trebuie sa te superi.
Suntem o lume colorata aici, 80% fiind copilasi si adolescenti care de obicei dau raspunsuri fara sa aiba habar ce spun, ori la misto, dar tu citeste si alege ce-ti convine din raspusnurile noastre si ignora ce nu-ti place.
Maturizeaza-te un pic, ca nu mai esti copil mic sa te superi daca nu auzi numai ce vrei tu!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

"Invata sa scrii corect pe urma să spui ceva. Ai 6 anii "
... ți-a spus o tipă.

Trebuia să-i spui și tu că e... fată deșteaptă. ))

| nukeyly a răspuns:

''Mai scap o litera'' mare vraja idea se intelege, nu-ti decapiteaza nimeni degetele.

Poza e un nikname/emoji pana la urma, nimeni nu te obliga sa-ti pozezi urechea reala sa dormi cu urechea reala si s-o iubesti.

''se poate suspenda contul dacă mi-am spus părerea'' :
Nu cred, da daca vrei poti cobora toti sfintii alfabetic in TPU,
hmmm asta sigur nu da bine si poate apar efecte, poti repeta de 5000 pe zi pana sfintiii vin la tine
sau
sigur poti sterge contul din setari si ramai vizitator ca fluturele galben de o zi, la finalul zile e interesant TPU asta daca-i aloci timp ocazional, inveti, invatam; ca furnicile, desi suntem departe ca si comportament pentru binele comun.

| DARLINGx a răspuns:

E alegerea ta ce faci. Nu am nimic să spun.

| danuker a răspuns:

Poate că oamenii încearcă să te ajute; greșelile de scriere pot distrage mult de la subiect, sau să-ți reducă credibilitatea.

Dar dacă consideri că nu te ajută acele comentarii, nu trebuie să le bagi în seamă.

Nu cunosc altă comunitate în română de tip "întrebare - răspunsuri".

| LUKITA explică (pentru danuker):

Nu au spus frumos ( că am greșit un cuvânt ) au vorbit urat

Ca domnul/doamna care a dar răspunsul ăsta->
"acum 2 minute | Qxy a răspuns:
E mai bine scăpăm de o agramata.

| danuker a răspuns (pentru LUKITA):

Dă-i report (caracter irelevant). Bănuiesc că după destule report-uri, sunt consecințe (trebuie să-și facă un cont nou).

| danuker a răspuns (pentru danuker):

... tocmai am încercat să dau report; "Statutul de user junior nu permite raportarea de întrebări/răspunsuri!"

Nu am ce să zic.

| LUKITA explică (pentru danuker):

Nici eu nu pot da raport

| danuker a răspuns (pentru LUKITA):

Văd la "întrebări frecvente" nr. 12:

https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

"Chiar dacă doar seniorii au dreptul de a raporta, şi juniorii ne pot trimite pe contact@tpu.ro link-urile către postările care încalcă regulamentul. Acestea vor fi respinse de noi, însă, dacă membrii comunitaţii TPU le văd înaintea noastră, ei le pot raporta pentru a ni le aduce la cunoştinţă. Mai multe raportari ale aceleiaşi postări vor duce la respingerea automată a postării respective;"

Așa că, dacă crezi că merită, trimite-le e-mail.