Ajuti utilizatorii, daca raspunsul tau e folositor primesti funda sau vot.Iar tu la randul tau vei da funda sau vot raspunsului folositor.
La ce folosesc fundele? Utilizatorii cu cele mai multe funde devi "uitilizatorul anulu" sau "expert TPU". Sper ca te-am ajutat, o sa itelegi mai multe pe parcurs. SUCCES funda? :*
Bine ai venit printre noi!
Citeste Intrebarile frecvente http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente si te vei lamuri! Succes!
Http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Intră aici și vei afla tot ce ai nevoie despre TPU.
Bun venit printre noi. :) >:D
Bun venit în comunitatea TPU! Aici tu trebuie să răspunzi la întrebările utilizatorilor de pe TPU la orice categorie.
Poți da funde ( noi le spunem funde pentru că arată ca niște fundițe de fapt ele sunt răspunsuri câștigătoare)
Pentru a da fundă te uiți în dreapta răspunsului că arată o fundă gri dai pe ea.
Pentru a primi funde trebuie să răspunzi la întrebări iar cel care a văzut că răspunsul poate fi folositor îți dă fundă.
Punctele se pot obține prin multe răspunsuri, prin întrebările pe care le dai, prin fundele primite...
Voturi, vezi că după răspuns scrie Folositor, nefolositor... dai click pe casuța care ți se pare că poți să eu dai celui care a răspuns ( chiar dacă tu nu ai pus aceea întrebare poți sa dai vot)
Când cred administratorii că ești pregătit ei te vor face Expert TPU dar asta durează ceva...
Sper că te-am ajutat mult succes.
Îmi dai fundă?
Http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Aici sunt regulile:)
Pai daca vezi o intrebare si stii sa raspunzi la ea, raspunzi. Daca cel care a intrebat considera ca ai cel mai bun raspuns, iti da o funda (declara raspunsul tau castigator).
Sper ca te-am ajutat :)
LisaJulie întreabă: