Atat NOname cat si Legiuitoarea sunt 2 utilizatoare foarte bune cu un rank mare.
Ca sa ajungi o Legiuitoare, da multe raspunsuri bune, ajuta si tu lumea pe aici.
(Hai ca intrebarea asta e buna. ) )
Acelea sunt două utilizatoare TPU. Le găseşti aici (printre primele locuri):
http://www.TPU.ro/useri
Nu poţi deveni o Legiuitoare. Poţi deveni expert sau user al anului.
Cum? Cam greu, in primul rand trebuia sa iti vina tie ideea de a avea acest nume pe aici, dar cum esti noua...te intelegem.da si tu raspunsuri multe, bune si la obiect si o vei ajunge din urma.Succes! Aha, sa nu uit, fa si tu o facultate de drept ceva, si intelegi tu.
Crede-mă,nu ai vrea sa fii legiuitoare. Bănuiesc că nu ai frigiderul atât de încăpător...
Ma scuzati. Se vede ca-s mai mica . Deci era vorba de niste utilizatori mai evidentiati in aceasta comunitate. Eu credeam ca-s tipologii de utilizatori
Am mai citit niste raspunsuri pe site-ul asta si am observat ca trebuie ceva munca ca sa ajungi sus, iar timpul nu prea-mi permite mie si nici nu prea am cunostinte sa ajut pe cineva. Dar cand voi avea si eu intrebarile mele, va voi intreba. Dau funda lui NOname pentru ca mai avea putin si ma nimerea! Eu sunt o caprita Am fugit la somn! Ah, inca ceva, faine glumele voastre despre Legiuitoarea.
Costinel_Badea_1995 întreabă: