| AnonimMM678 a întrebat:

Buna TPU.
Am o problema care nu stiu cum sa o tratez, sunt foarte emotiva, plang din orice si nu pot controla acest lucru, si sunt dependenta de persoana cu care sunt intr-o relatie, ma afecteaza tot ce face, plang de multe ori pe zi, am devenit "carpa lui" azi imi spune ca ma iubeste, maine ne certam si ne despartim, ce sa mai cred, cum sa fac sa nu fiu asa de dependenta de el, de exemplu daca nu imi raspunde la un mesaj îi trimit mai multe, stiu ca il indepartez de mine daca mai procedez asa, dar nu mai pot, iar tot ceea ce nu imi convine ma afecteaza intr-un mod grav, numai gandesc coerent, plang in continuu, nu stiu ce as putea face pentru a controla toate aceste emotii. Un sfat sau vreo solutie stiti?

1 răspuns:
| nugasescusernameliber a răspuns:

Gandeste-te ca unui om trebuie sa-i mentii interesul, daca tu esti la picioarele lui, el pentru ce sa mai lupte? Ce sa mai cucereasca? Ce sa mai descopere la tine?
Impune-ti un pic de indiferenta, chiar daca nu iti vine, in intimitatea ta stai si plangi, dar de fata cu el afiseaza un pic de orgoliu si demnitate, vei ajunge sa fi calcata in picioare daca nu iti impui sa-ti vezi un pic si de tine.
Cauta-ti alte preocupari, pasiuni, ingrijeste-te pe tine, vezi un film, iesi cu o prietena, daca intr-un final va despartiti pe bune vei ramane tu cu tine, si v-a trebui sa te iubesti asa cum esti.