| alexx102428 a întrebat:

Cand postez intrebari pe TPU imi tot scrie intrebarea ta a fost mutata la alta categorie.La ce categorie sa poztez intrebarile pe TPU?

10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pai in stanga unde scrie logat ca..ai lista categoriilor, te ghidezi c am ce subiect vrei sa abordezi, verifici lista categoriilor si te decizi cam unde crezi ca se potriveste postarea ta.
De exemplu.
Daca postarea are legatura despre dragoste/sex. postezi la Dragoste si sex..intelegi?
O zi buna sa aihappy

| darrio2007 a răspuns:

Depinde de subiectul intrebarii postate.Nu poti posta ceva despre pc sau telefoane la categoria Sanatate(exemplu).

| Fatamuntilor a răspuns:

DEPINDE de interesul tau
Daca ai o problema de sanatate, vei posta la sanatate
Daca ai ceva in legatura cu telefonul, vei posta la telefonie sau tehnologie
Proglemele de amor le postezi la D&S
Problemele de famiie =la familie si relatii
Si tot asa...

| LTAA a răspuns:

Pai daca le pui tot timpul la "Adolescenti".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de continutul intrebarii. Daca e legata de nimic interesant o postezi pur si simplu la,, Conversatii", daca e o gluma nereusita o postezi la,, Trivia/Si Atat", daca e cu "cum sa dau click pe o fundita sa dau funda la un raspuns de la intrebarea mea" e,, Totul despre TPM", daca e legata de fotbal intri simplu la,, Mici Si Manele", pardon, inca n-avem cat. aceea, sorry aici nu mai stiu. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce te intereseaza si ce nelamuriri ai.
Daca ai vedenii si noaptea ti se intampla sa vezi stafii, fantome, strigoi.Categoria cea mai buna e Sanatate.
Daca te uiti cu jale in tomberon dupa ce te-ai despartit de cutia ta preferata de scule, atunci poti posta linistit la Dragoste si Sex.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cea mai controversata cat. de pe site-ul asta, n-ar mai fi atat de populat si popular fara transa : )).

| Gabriela_Miruna_1978 a răspuns:

La categoria TOTUL DE SPRE TPU(daca este vorba de TPU in intrebare)

| K3nTAno a răspuns:

Depinde ce intrebare pui!

| dianamariaaa1997 a răspuns:

Depinde despre ce este vorba in intrebarea ta.