Buna
Pai in stanga unde scrie logat ca..ai lista categoriilor, te ghidezi c am ce subiect vrei sa abordezi, verifici lista categoriilor si te decizi cam unde crezi ca se potriveste postarea ta.
De exemplu.
Daca postarea are legatura despre dragoste/sex. postezi la Dragoste si sex..intelegi?
O zi buna sa ai
Depinde de subiectul intrebarii postate.Nu poti posta ceva despre pc sau telefoane la categoria Sanatate(exemplu).
DEPINDE de interesul tau
Daca ai o problema de sanatate, vei posta la sanatate
Daca ai ceva in legatura cu telefonul, vei posta la telefonie sau tehnologie
Proglemele de amor le postezi la D&S
Problemele de famiie =la familie si relatii
Si tot asa...
Depinde de continutul intrebarii. Daca e legata de nimic interesant o postezi pur si simplu la,, Conversatii", daca e o gluma nereusita o postezi la,, Trivia/Si Atat", daca e cu "cum sa dau click pe o fundita sa dau funda la un raspuns de la intrebarea mea" e,, Totul despre TPM", daca e legata de fotbal intri simplu la,, Mici Si Manele", pardon, inca n-avem cat. aceea, sorry aici nu mai stiu.
Depinde ce te intereseaza si ce nelamuriri ai.
Daca ai vedenii si noaptea ti se intampla sa vezi stafii, fantome, strigoi.Categoria cea mai buna e Sanatate.
Daca te uiti cu jale in tomberon dupa ce te-ai despartit de cutia ta preferata de scule, atunci poti posta linistit la Dragoste si Sex.
Cea mai controversata cat. de pe site-ul asta, n-ar mai fi atat de populat si popular fara transa : )).
La categoria TOTUL DE SPRE TPU(daca este vorba de TPU in intrebare)
Seascarf2007 întreabă: