anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt acei utilizatori TPU care va lipsesc, de care, sa zic asa, va e dor, de ale caror postari va e dor de asemenea?

21 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cei care au fost la începuturile site-ului!
Pa, pa.

| Pietonu a răspuns:

Mi-e dor de toti utilizatorii care nu mai intra crying(

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E doar un site, majoritate userilor au si viata reala, asa ca vin si pleaca. Dar in special pleaca, dupa ce vad cum scade nivelul site-ului si in plus se confrunta si cu lipsa de respect a celor care le sterg abuziv postarile, doar pentru ca-si spun punctul de vedere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

April, Leocerba, Dmonique, Nyx, Roxa, Nony, Marina, Kongeriket, Klepto, Anad, si in general toti userii maturi si inteligenti, care au abandonat de cateva luni complet site-ul...
Zilele astea chiar ma mir cand mai posteaza vreun om normal cate vreun comentariu pe site... ori sunt in afaza, ori sunt raciti si n-au voie sa iasa din casa laughing

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Chiar nu mi-e dor de niciun utilizator TPU! Unul/ unii dintre ei, chiar au reusit sa ma întristeze, de ce mi-ar fi dor de ei? Lor o să le fie dor că nu mai au pe cine răni!

| Paulla a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Chiar, îmi plăcea caterinca (,) care o făcea el pe la D&Slaughing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Paulla):

IMC90 e simpatic, măi, cred că tuturor ne e dor de el, dar lasă că trece suspendarea repede și poate revinehee hee.

| Dumnezău a răspuns:

De Mitch, danutza si urzi.Cei trei care au speriat ratiunea.

| Dumnezău a răspuns:

Mai erau destui ca Mitch, ca' cam greu mi-i aduc aminte.Mai era si blondissima aka NOname, care ma amuza.Acum il avem pe ALLRC.

| Hombre a răspuns (pentru floresdemayo):

Sa-ti iei capre, na.

| brusturel a răspuns (pentru Hombre):

Capre bă? Mai bine sa ma ia pe mine ca m-a innebunit fatuca asta cu felu-i de a fi.Mammmmă, ce dulcică-i! ii citis toate intrebarile si raspunsurile pe nerasuflate o facusi, si cred ca ei ii voi duce lipsa daca va pleca ori o va suspenda astia pentru... bun simt si pentru numarul de capre care i le pui tu in carca, de parca n-aree ce paste.mai bine du-te tu in loc de capre, or vin eu:mai e un bou, Laurentiu care mi-o luat-o inainte cu ideea, cica mojic cu tupeu"sunt laurentiu, si vreau sa te cunosc.Cum facem?", al dracu ce-i, dar prompt mai e.Mi ciuda de mor pe astia care au tupeul din miez.Asa ca lasa tu mataluta caproaiele deoparte si hai sa ne gandim la altceva mai rentabil laughing.

| brusturel a răspuns:

No ma, tu ai dat startul?

| brusturel a răspuns (pentru anonim_4396):

Uite si la asta ce pomelnic a insirat laughing laughing laughing
mai ai, mai ai? hai ma fa si tu un top cu oameni normali, macar asezati in ordine aleatorie, dar exclude-te pe tine, ori baga-te si tu printre ei sa păreti mai multi laughing

| brusturel a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Ba WQt, pe tine te-au suspendat astia ca vizitele mai rare is mai bine primite, or nu stiai? sa vezi acu ce iubit si cautat vei fi.ma intreb daca mai mult de useri ori de admini....Asta e nedumerirea.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Hombre):

Capre? Dacă vii tu să le paști.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru brusturel):

Dormi linistit. Habar n-am cine esti si ce vrei. Si nici nu-mi pasă.

Întrebări similare