| NyctophobicGhost a întrebat:

Ce greu merge site-ul!
Tocmai ma injuram cu unul pe privat si nu se mai incarca deloc paginile.
Tocmai mi-a zis ceva de mama, cand sa dau replica....se incarca si se incarca si poaf: eroare.Scriu din nou, dau "trimite" tot asa imi face.
Am observat ca de cate ori incercam sa dau replica aluia si sa reproduc injuraturile, deveneam mai soft in injuraturi.
Nu stiu, sa trimit felicitare? Imi e sa nu-mi treaca starea asta si el sa ramana cu gandul ca o lasam asa, sau mai rau, ca a castigat.

Ne-am luat de la...nu conteaza.

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Si la tine, parinte? Credeam ca relatii acolo,, sus'' si aici nu ma refer la vecina de 4 si nici la administratierolling on the floor
Cheama colegii sa sfinteasca serverele, robototelul, pe administratori......deoarece al' cu cornite isi face de cap pe acolo.
Caz rezolvat, vreau fundarolling on the floor

9 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Prima oară am crezut că doar mie mi se întâmplă să am probleme cu site-ul la încărcare. Cel mai probabil e vorba de o problemă la site care îl face să se miște mai greu. Iar cât despre faza cu înjuratul chiar nu are rost să-ți pui mintea cu toți.

NOname
| NOname a răspuns:

laughing Aoleu! Problema gravă, chiar că e un chin să te cerţi cu încetinitorul şi cât pe ce era să nici nu-ţi răspund. Nu mi s-a încărcat chenarul de răspunsuri decât după două refresh-uri.

Spune-i boss-ului cel preafericit, că de viteza TPU-ului depinde fluxul de bani, ce îi hrăneşte business-ul, şi cât ai zice "trafalet" se rezolvă.

| NyctophobicGhost explică (pentru NOname):

Nu s-a dat cu aghiasma pe servere acolo in Germania.Asta-i problema si vad ca nimeni nu face nimic. Daca vrea admin, ma duc sa marchez locul cu aghiasma, ma sacrific.
Tocmai s-au alocat zilele astea 10 milioane pentru Catedrala de la sectorul 1 al capitalei, propunerea venind din partea PSD.Iti dai seama ca eram in cei mici aici, ehem, adica pe gratar, nu-s catolic, dar nu merge sa-i raspund aluia.

| NyctophobicGhost explică:

"Raspunsul nu a putut fi adaugat."
Nu ma lasa sa scriu cu "sa"!
The Robot is self awareness, beware! straight face
Cred ca-i stiu defectul, tocmai vine luna august care aduce capsunarii acasa.
Ia sa-l ajut cu o tastatura in loc de perna pe fata, nu-l pot lasa in agonie.

K3 machina mi-am luat cu i3uro chistigati in Spaneia n-are nici masa lu St3fan cel Mar3.shar3 $i lik3 sa vad@ toki dujmani.Ghitza Mondealu sa intor$ fra3relor, v@ d@u pa $i$tem #m@fi0tDeP4$c@ni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Avem motive sa ne plangem, dar nu avem deptul sa o facem!"
Eh, ai spune ca suntem cetateni europeni si avem drepturi.Pai,daca credeti toate porcariile de la tv!
In alta ordine de idei,un confrate de al tau,parintele Iosif, spunea ca suntem pietraria lui Dumnezeu si noi, niste amarate de pietre, nu numai ca suntem frecati de alte pietre, ci la randul nostru frecam alte pietre, insa asta nu face decat sa ne slefuiasca, sa ne faca mai netezi, sa nu mai fim colturosi si taiosi la orice pas.Tu esti cam coltos, parinte.Ori nu ai frecat suficient, ori nu ai fost frecat deloc!

| Violleta2022 a răspuns:

Si daca injuri ca la usa cortului, ce castigi?
Iti da cineva vreun premiu, sau schimba situatia cu ceva?
Nu stiai ca, oamenii inteligenti sunt primii care renunta la batalia cu prostii?!
Eu spun s ate gandesti bine daca este atat de important pentru tine, sa-ti consumi energia doar ca sa-l injurii pe unul sau altul. Fii mai bun cu altii si vei avea mai multe satisfactii de la viata!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Violleta2022):

Tu atata ai inteles? Au fost, sunt si vor fi probleme pe TPU!

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Fiecare cu cat il duce capul.

| NyctophobicGhost explică (pentru Fatamuntilor):

Ai funda! happy