Dogmatici,limitati mintali, ignoranti, incapatanati, fanatici religiosi, faptul ca tot imi apare chestia cu Formularul a expirat, te rugăm să încerci din nou!
Cei care isi duc prostia pana in panzele albe si nu sunt in stare sa recunoasca ca au gresit cand raspund tampenii
Faptul că unii nici măcar nu aruncă o privire spre textul întrebării atunci când scriu greșeli gramaticale sau au grave greșeli de exprimare.
Also, să mai citească și ei puțin Regulamentul TPU, că nu există degeaba.
Cei care vin aici să facă troll și nu iau în serios această comunitate care vrea să ajute.
Timpul de așteptare. Vezi un răspuns ori mesaj in 15 minute. Ti se aproba o poza în 24 cred.
Întrebări idioate, useri care au prostie pură și ne-o arată ținând-o pe a lor și nerecunoscând când greșesc, trolii care își fac 10 conturi că să jignească fără motiv(exemplu userul "leiidinbanie1,...9"), useri care îți dă ignor doar pentru că le-ai evaluat un răspuns ca eronat și nefolositor(așa mi-a făcut un idiot). Ar mai fi întrebările de la categoria "dragoste și sex" de genul "dacă iubi mi-a băgat 2 degete in vagin mai sunt virgină, sunt gravidă?" dar astea mai mult mă amuză.
Cei care nu iau comunitatea asta in serios, scriu raspunsuri paralel cu subiectul si la urma tot ei se tin tare ca nu au gresit...
LisaJulie întreabă: