anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce va enervează pe TPU?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dogmatici,limitati mintali, ignoranti, incapatanati, fanatici religiosi, faptul ca tot imi apare chestia cu Formularul a expirat, te rugăm să încerci din nou!

| teo530 a răspuns (pentru RAY):

Şi pe mine mă enervează formularul am uitat asta. Sau când mă loghez şi după 2-3 ore trebuie să loghez iar.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cei care isi duc prostia pana in panzele albe si nu sunt in stare sa recunoasca ca au gresit cand raspund tampenii

| LPCTSTR a răspuns:

Faptul că unii nici măcar nu aruncă o privire spre textul întrebării atunci când scriu greșeli gramaticale sau au grave greșeli de exprimare.
Also, să mai citească și ei puțin Regulamentul TPU, că nu există degeaba.

| Alexuţ02 a răspuns:

Cei care vin aici să facă troll și nu iau în serios această comunitate care vrea să ajute.

| Justme1997 a răspuns:

Timpul de așteptare. Vezi un răspuns ori mesaj in 15 minute. Ti se aproba o poza în 24 cred.

| teo530 a răspuns:

Întrebări idioate, useri care au prostie pură și ne-o arată ținând-o pe a lor și nerecunoscând când greșesc, trolii care își fac 10 conturi că să jignească fără motiv(exemplu userul "leiidinbanie1,...9"), useri care îți dă ignor doar pentru că le-ai evaluat un răspuns ca eronat și nefolositor(așa mi-a făcut un idiot). Ar mai fi întrebările de la categoria "dragoste și sex" de genul "dacă iubi mi-a băgat 2 degete in vagin mai sunt virgină, sunt gravidă?" dar astea mai mult mă amuză.

| Kerre a răspuns:

Cei care nu iau comunitatea asta in serios, scriu raspunsuri paralel cu subiectul si la urma tot ei se tin tare ca nu au gresit...

| Severin_Ana_1993 a răspuns:

Faptul că nu reușesc să îmi sterg contul.

Întrebări similare