| Mayar a întrebat:

Cred ca renunt sa mai intru pe acest site pentru ca nu imi pot exprima opinia fata de nimic, daca ating pe vreun 'protejat' al celor ce conduc acest site. Bine ca altii pot vorbi vulgar, insa 'dreptatea' se aplica doar pentru unii.
Ati patit si voi asa ceva?

Răspuns Câştigător
| Albinuța767 a răspuns:

Da și mie mi sa șters o întrebare fiindcă nu știu ce înjurături am postat. Nu am spus nimic fata de o persoana am spus de o aplicație care îmi posta porcarii. Și bine că unii întreabă,, cum să imbete o fata ca sa facă sex cu ea". Nu îți face griji că câtă nedreptate e in lumea asta nimeni nu mai spune nimic contra deoarece se știe că nu se va rezolva nimic.

5 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Se fac excese de zel din partea celor care sterg postari.
Mi s-a sters o intrebare pe motiv ca,, nu e intrebare,e plangere, iar pentru asta exista rubrica contact'' Am scris si acolo s-a rezolvat problema, dar au spus si,, nu suntem roboti ''',, e doar un job''... si m-am lasat de,, meserie''
Nu cred se rezolva si nici nu este treaba noastra sa sesizam... mai bine te faci ca nu observi, chiar daca te simti nedrepatita!

| Mayar explică (pentru Fatamuntilor):

Inteleg, aveam asteptari se pare, prea mari de la acest site...

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Mayar):

Corect!

| OldSoul a răspuns:

Nu prea exista egalitate si corectitudine aici.
Ce e drept, e totusi imposibil sa verifici atatea raspunsuri/intrebari.
Sunt multe amanunte care le scapa, multe amanunte pe care ei cred ca noi nu le observam.

Bucura-te de libertate, si de timpul pe care-l vei economisi.

| RAY a răspuns:

Eu nu cred ca isi sterge raspunsul daca scrii frumos si fara jigniri se poate ca robotelul sa til stearga find raportat