| Loredana514638 a întrebat:

Cum se sterge o intrebare de aici?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Gasesti aici tot ce ai nevoie, punand mousul pe intrebare, se va deschide raspunsul:

https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

| Loredana514638 explică (pentru Violleta2022):

Nu imi arată nici cum.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Loredana514638):

Intrebarea se poate sterge doar solicitind asta Adminului, fiindca tu nu ai functie de admin pe acest forum, sa o poti sterge personal.
Cand mergi in sectiunea ta de profil, alege raspunsurile sau intrebarile tale si sub fiecare intrebare sau raspuns, ai o optiune de "sterge" sau "editare".
Odata ce selectezi ce doresti si submiti, adminul va actiona.

| Sn4k3 a răspuns:

Raspunsurile mele -> sterge (langa modifica, in josul intrebarii). Pe urma iti vine un mail, dai pe link si se sterge. Problema e ca mailul nu prea vine laughing

| aXy99 a răspuns:

Mult prea complicat.

| Anonima163333 a răspuns:

Daca esti pe laptop iti apare in drepta sus contul tau, adica numele pe care ti l-ai pus. Apesi pe el si iti scrie "intrebarile mele".
Apesi acolo si iti vor aparea toate. Daca te uiti atent, se poate observa cum la fiecare intrebare iti apare optiunea "sterge"Dupa ce ai dat pe "sterge" va trebui sa confirmi pe email.O seara frumoasa!

| Drkurt01 a răspuns:

Stanga sus - intrebarile mele - sterge

| Loredana514638 explică (pentru Drkurt01):

Nu imi arată. daca dau la intrebari doar mi le arată si sa le evaluez sau raportez

| 123utilizator a răspuns:

1. Intri in bara de setari ( cea cu 3 linii orizontale care se afla in dreapta-sus a ecranului )

2. Dai click pe profilul tau ( ultima optiune din acea bara despre care am scris la punctul 1 )

3. Selectezi optiunea " intrebarile mele " ( se vor afisa intrebarile pe care le ai postat )

4. Selectezi optiunea " Sterge intrebarea " ( la fiecare intrebare postata ai aceasta optiune ).

5. Intri pe mail-ul cu care ai facut contul de TPU

6. Confirmi stergerea intrebarii ( vei primi un mail de la TPU pentru asta )

Întrebări similare