Pentru ca aici se vorbeste in romana? cati vorbitori de spaniola cunoosti tu pe site?
poti intreba la contact.
Vorbea sau scria? Suntem in Romania nu in Spania.
E grav pentru tine daca ai aceasta dilemă.
Raspunsuri in care elogia extremisti, legionari, scria de teorii ale conspiratii si alte raspunsuri de genul
"Sursa: curul meu."
Argumentarea raspunsului tau in care scrii conspiratii despre cum vei fi amendat daca iesi din oras este citez "curul meu". Nice. Ia sa mai scriem putin la moderatori sa mai faca curat la tine prin cont.
Cum sa fie amendat dacă iese din oraș? Aaa, e cumva aia cu orașele smart închisori care e populara pe tiktok și Facebook?
La tine nimic nu e bine, orice e extremism. Nu accepti ca logica ta sa fie pusa la indoiala. Dar aici e OK. Cat despre "facut curat", nu mai trebuie, sterg eu contul ca sa iti fie tie bine pe aici.
In final, bravo, continua sa agresezi minori in mediul online, arata ce caracter tare esti.
Pai nu e logic ca ceea ce e extremism nu e bun? E logic.
Sa stii ca exista si metoda ulrarapida.Injuri jignesti pe toata lumeai.Iti iei ban cat ai zice... ban.
Am primit deja mail-ul de confirmare a stergerii. Intr-o saptamana nu mai auziti de mine.
Nu
dar admina se misca mai repede jn asfel de situatii in urma raportarilor.
Ooricum e irelevant daca isi face cont iar si iar, cam asa se procedeaa aici
L-am sustinut pe GS. Aparent acum sunt violator in serie si extremist politic de dreapta. Mare logica pe unii aici!