anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU, care era procedura de dezactivare a contului?
Le-am tot dat mesaj celor de la TPU, dar nu mi-au dezactivat contul, văd. Dădeai mesaj lor aici sau pe mail? Eu parcă le-am dat mesaj aici, pe aplicație, dar le tot scriu și degeaba.

9 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Cand ai dat mesaj?
dureaza, deci rabdare.
Cred ca s-a schimbat adminul, poate si modalitatea de a raspunde la mesajele noasre.
Oricum situl e in cadere libera, nu e ca pe vremuri.

| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Really?! laughing) S-a schimbat adminul?! laughing) Hmm, păi pe timpul când am plecat eu dățile trecute, era o fată, era nice happy Parcă se numea Cristina happy din ce-mi aduc eu aminte.
Dar aici ai dreptate. TPU, nu mai e ce a fost cândva. De fapt cred că nu a fost niciodată, doar eu tind să pun patos în ceea ce descopăr nou, fiind oleacă borderline, mă animă doar noul și ineditul și să fie cât mai stimulent totul și mă plictisesc repede de tot. Deci la început TPU-ul părea un fel de loc magic, acum mi se pare la fel ca oricare al loc, atât din online cât și din realitate. laughing) Și deci pe mine una mă plictisește de moarte. Iar eu nu suport plictiseala. Eu sunt genul de om, care mereu vreau și mai antrenant, și mai wow, și mai wow, și mai wow. Până în prezent unicul astfel de loc au rămas încă filmele și documentarele polițiste, restul mi se pare o plictiseală teribilă.
Deși nu plec cu regrete, că am și câțiva amici TPUistici de pe aici, deci s-or întâmplat și chestii faine și pe aici.

| Kufu95 a răspuns:

Nu știu ce se întâmplă, că și eu am mai raportat anumite persoane de aici și aștept de aproape 2 săptămâni să primesc un răspuns, dacă se va lua o măsură.

| Solane a răspuns:

Nu il vor sterge. Printre alte conditii, primesc bani si dupa numarul userilor inscrisi. De asta nu le pasa ca multi au conturi multiple. Primii sunt "cei mai activi" (adica cei mai certareti) de pe site.
Si da, am vazut comentarii in care multi spuneau ca si-au mai facut un cont. Aici pe site.

| anonim_4396 explică (pentru Solane):

Eu am doar unul, deși am observat că nu mi l-am pierdut nici pe cel vechi (Parakeets) îl crezusem pierdut deoarece nu mă mai lăsa să pun parola și să mă loghez, dar aș dori să-l dezactivez și pe ăsta, deoarece nu mai am idei de scris deocamdată happy și totuși tind să intru pe site când dau de greu ca să mă plâng(tipic mie), dar nu aș prea mai vrea să o fac + că vreau să învăț pentru facultate și gen vreau să evit toate distracțiile o perioadă. Deși mai mult ca sigur și dacă-mi dezactivez contul, tot nu mă apuc de învățat laughing) că mă cunosc. Dar măcar aș vrea să plec o perioadă, tot vreau să văd cum e fără TPU, se pare că inainte de a exista TPU existam laughing) deci o pot face și acum, cred.

Dar nu știam că TPU chiar face bani (?!?!?!) Glumești, nu?!
Din ce să facă bani?! Din scrierile noastre, dar mai ales hate-ul multora?!
Aaa, încă un motiv pentru care doresc să plec, hate-ul acesta, caracteristic și TPU-ului ca și vieții. Mi-e suficientă viața cu tot hate-ul ei și cu oameni din ce în ce mai răi și mai răi, și mai fără răbdare, deci măcar aici aveam pretenția de a găsi o comunitate mai bună, mai frumoasă, mai iubitoare. Dar se pare că ceea ce caut eu, oricum nu o să prea mai găsesc în secolul acesta. Trebuie să accept că asta e peste tot în lume, ura, hate-ul, răutatea, indiferența, caterinca trivială, judecata aspră, pelinul zilnic au acaparat inimile tuturor și chiar nu cred că pot salva pe nimeni, deci măcar să mă salvez pe mine de a nu ajunge și eu așa. Tocmai de aceea și TPU-ul ca și viața simt că au ajuns foarte nocive, mai ales pentru oamenii sensibili.
Deși funny e că, prima dată, când am descoperit TPU-ul parcă lumea era mai nice, mai funny, mai destinsă, mai binevoitoare cu mici excepții. Acum însă toți și pe aici ca și în viața de zi cu zi, lumea e tot mai abătută, mai stresată, mai plină de hate, mai judecătoare. Nu știu ce ne face viața asta, dar eu una vreau să fug din calea ei. Tocmai de aceea aleg izolarea deși nimeni nu a înțeles asta. Uneori ai nevoie de izolare ca să te poți reface și tu sau recăpăta după bătăliile vieții cu lumea, cu viața, chiar cu tine însuți, că de multe ori chiar și între oameni, tot cu tine duci de fapt bătăliile cele mai importante.

| Solane a răspuns (pentru anonim_4396):

Crezi ca cineva investeste intr-un site fara sa faca profit? Da, face hate-ul multora. Conteaza timpul pierdut pe aici. Din pacate, nu cat de corecte sunt informatiile.
Daca stergi contul si nu ai vointa, deschizi altul. Poti sa ai vointa si sa stai departe de TPU chiar daca ai contul activ.
Izolarea nu face bine. Dar cate o pauza, da.
Succes la abstinenta!
Succes la invatat si admitere!
Ne mai auzim dupa absolvire?

| anonim_4396 explică (pentru Solane):

Da, am să revin, probabil. Dar nu știu, eu una caut izolarea. Mi-e mai bine singură. Eu cu mine am trecut prin multe și știu de ce contrar la tot ce spun studiile, eu susțin și vă îndemn și pe voi să fiți fericiți că sunteți mai solitari, nu folosesc termenul izolat, după cum bine vezi. happy Pentru că eu una nu consider că a fi solitar, e izolare.
Deci în caz că plec, vă rog, să țineți minte și sfatul meu, mai ales cei care sunteți solitari (că până la urmă, oamenii din mediul online sau chiar de pe platformele astea, sunt tot cei care socializează, dar sunt ei, așa, mai solitari, deci tocmai de aceea vă spun următorul lucru : Rămâneți mândri de voi, deoarece, așa solitari cum ați fost, voi singuri ați trecut prin tot, singuri, deci de ce să fugiți de latura asta a voastră (adică puternică, independentă chiar ușor nemanipulativă, pentru că știți în final, de ce lumea tot fuge de singurătate sau ea nu e acceptată la nivel social, pentru că omul solitar, care până la urmă nu e atașat de nimic din viața asta, nu poate fi nici ușor manipulat, manevrat, dar cel mai grav, nu poate fi cumpărat. Așa că, de aici toate teoriile cu "a nu fi izolat"). Și de ce nu, chiar să vă comemorați trăitul cu voi, deoarece voi v-ați avut doar pe voi, și ați supraviețuit. Iar restul va veni de la sine. Ca iubirea, acceptarea, împăcarea. happy