| alii98 a întrebat:

Hei TPU,dintr-un motiv sau altul acest baiat(cred) ma ignora pe TPU,pur si simplu,adica a apasat pe butonul acela,dar totusi primesc pe email cand posteaza o intrebare, ceva ajutor?
https://www.tpu.ro/utilizator/aasiik

7 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Ce anume doresti sa se intample?
Sa nu-ti mai vina notificari pe mail? Din setarile contului poti opri aceste notificari.
Daca te ignora, ori l-ai suparat ori a considerat ca nu mai vrea sa tineti legatura.

| alii98 explică (pentru dannyel86):

Nici nu cred ca il stiu
Problema e ca primesc mail daca pune o intrebare
Da am alti prieteni care nu ma ignora si primesc mail cand pun o intrebare, si nu ma deranjeaza
Din nou
De ce primesc mail cand pune asta o intrebare

| dannyel86 a răspuns (pentru alii98):

In Setari ai aceasta optiune:
"Doresc să primesc un email doar când unul dintre aceşti prieteni adaugă o întrebare".
Si ii adaugi doar pe cei de la care vrei sa primesti notificari pe mail cand pun intrebari.

Sfatul meu ar fi sa scoti respeciva persoana din lista de prieteni (de la care nu vrei sa primesti notificari pe mail), iar problema e ca si rezolvata. happy
La cererile de prietenie ai optiunea de a aproba cererea, nu de a fi acceptata automat.

Nu e la prieteni...

Sunt prieten cu el aparent, desi nu il pot scoate, e ca si cum nu ar fi in lista de prieteni

| dannyel86 a răspuns (pentru alii98):

Poate ai dat "ignorare utilizator". Cauta in toate listele de pe TPU.
Nu poti primi notificari de la el daca nu e la prieteni sau daca nu ii urmaresti intrebarile.

Da cumva primesc