Fiecare iti face cate un canal in loc sa fie unul pentru toti vorba aia, mai sunt cateva astfel de canale, si asa suntem putini pe site, vezi ca nu ai voie sa se numeasca TPU sau toti pentru unul, ce parere sa am, este o idee buna daca se reuseste sa se reuneasca mai multi membri de pe TPU undeva dar a existat asa ceva pe TPU si putini intrau si aia care intrau se certau
Pai asa se intampla cand nu sunt reguli... se ajunge la anarhie. Am dreptate?
Depinde,eu intru pe canale Germane dar acolo nu exista jigniri,injuraturi,cearta, se vorbeste frumos, civilizat, frica nu schimba omul dar il poate constrange sa nu faca acel lucru, schimbarea vine din educatie, temperament, educatie
Bine ati venit in lumea de dincolo... Germania!
De ce imi vorbesti despre oameni cand noi suntem doar romani?
Omule era un exemplu atat, frica nu educa omul nici tirania si dezvoltarea personala a unui individ de mic
Pai nu anarhia salvează Romania?
Să ne ferească D-zeu de anarhie.
Anarhia e un sistem complex, de administrare a resurselor în care cetățeanul de rând are toată puterea de decizie.
Seamana ce ai scris tu cu termenul generic, cunoscut de sute de ani?
ANARHÍE s. f. Stare de dezorganizare, de dezordine, de haos într-o țară, într-o instituție etc.; indisciplină, nesupunere a individului față de o colectivitate organizată. – Din fr. anarchie.
Pai ce rost are? Nu exista aici categorii tocmai sa ne ajutam sau sa discutam anumite probleme? Putem pune oricum ce avem de pus, si sa ni se raspunda.
Nu e doar grupul meu, ca nu detin eu discord
O sa intru si in grupul lui RAY, sa ma inscriu.
Da ca va fi un grup mare atunci e ok, dacă va fi un grup restrâns de 10-15 membrii atunci e fără rost.
10-15?
Eu zic 2-3, intr-o zi buna.