| Laurentiujr a întrebat:

Hei TPU, va multumesc pentru tot ajutorul acordat, cu voia administratorilor m-am gandit sa creez un grup denumit "Ne ajutam reciproc" sau chiar numele acestui site "Toti pentru unu". Voi ce parere aveti? Va multumesc!
Va dau link de la server:https://discord.gg/RNA8Gw7

19 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Am mai auzit de asta

| RAY a răspuns:

Fiecare iti face cate un canal in loc sa fie unul pentru toti vorba aia, mai sunt cateva astfel de canale, si asa suntem putini pe site, vezi ca nu ai voie sa se numeasca TPU sau toti pentru unul, ce parere sa am, este o idee buna daca se reuseste sa se reuneasca mai multi membri de pe TPU undeva dar a existat asa ceva pe TPU si putini intrau si aia care intrau se certau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde se-adună toți adolescenții disperați care se întrebe dacă dimensiunea penisului e normală? Sau altul care nu se poate kk? Sau întrebări pentru teme la școală?

Mai bine nu.

| SuveranulAndrei10011 a răspuns:

Da ca va fi un grup mare atunci e ok, dacă va fi un grup restrâns de 10-15 membrii atunci e fără rost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SuveranulAndrei10011):

10-15? laughing
Eu zic 2-3, intr-o zi buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Pai asa se intampla cand nu sunt reguli... se ajunge la anarhie. Am dreptate? happy

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde,eu intru pe canale Germane dar acolo nu exista jigniri,injuraturi,cearta, se vorbeste frumos, civilizat, frica nu schimba omul dar il poate constrange sa nu faca acel lucru, schimbarea vine din educatie, temperament, educatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Bine ati venit in lumea de dincolo... Germania! laughing
De ce imi vorbesti despre oameni cand noi suntem doar romani?

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Omule era un exemplu atat, frica nu educa omul nici tirania si dezvoltarea personala a unui individ de mic

| Mosotti a răspuns:

Pai ce rost are? Nu exista aici categorii tocmai sa ne ajutam sau sa discutam anumite probleme? Putem pune oricum ce avem de pus, si sa ni se raspunda.

| darrio2007 a răspuns:

Dar site-ul ăsta ce are?

| Bizon95 a răspuns:

Succes!

| SuveranulAndrei10011 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai nu anarhia salvează Romania?

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru Laurentiujr):

Nu e doar grupul meu, ca nu detin eu discord

| darrio2007 a răspuns (pentru SuveranulAndrei10011):

Să ne ferească D-zeu de anarhie.

| SuveranulAndrei10011 a răspuns (pentru darrio2007):

Anarhia e un sistem complex, de administrare a resurselor în care cetățeanul de rând are toată puterea de decizie.

| darrio2007 a răspuns (pentru SuveranulAndrei10011):

Seamana ce ai scris tu cu termenul generic, cunoscut de sute de ani?
ANARHÍE s. f. Stare de dezorganizare, de dezordine, de haos într-o țară, într-o instituție etc.; indisciplină, nesupunere a individului față de o colectivitate organizată. – Din fr. anarchie.

| Mosotti a răspuns (pentru Laurentiujr):

O sa intru si in grupul lui RAY, sa ma inscriu.