Buna!
1. Un adevarat expert TPU nu s-ar simti in niciun fel daca ar fi sau nu un expert.
2. Consider, ca pentru ei nu este.
3. Intr-un fel sunt, niste utilizatori care au devenit experti TPU sunt priviti cu alti ochi decat unii care sunt niste utilizatori obisnuiti fie ca dau raspunsuri mai bune sau nu. Gandeste-te la N0Name de exemplu, pun pariu ca daca n-ar fi devenit expert TPU nu s-ar face atata caz de ea, si mai ca n-ar stio nimeni. Sa vedem, ma puteti contrazice?
4. Nu cred ca este.
5. Nu exista un numar stabilit de fundite. Conteaza niste anume calitati, voturi, si calitatea raspunsului pentru a devenii expert. Nicidecum funditele.
6. Nu exista un numar stabilit de funde. Utilizatorii pot lua oricate funde daca sunt meritate.
O zi buna!
1.Nimic deosebit, este la fel ca inainte, cel putin pentru mine.
2. Exista o oarecare schimbare, in sensul ca mi se adreseaza mai multi pe privat.
3.Mai popular? Poate in sens negativ, cel putin la mine, dupa ce am devenit expert am fost injurat si calificat negativ, atat pe site, cat si pe privat, ultima data alaltaieri. Se pare ca unii ipochimeni simt o deosebita placere sa califice negativ raspunsurile expertilor ori personal pe acestia.
4. Diferenta este ca toti se asteapta sa primeasca raspunsuri de la experti, desi acestia nu se pot pricepe la toate problemele si ca unii cred ca expertii sunt obligati sa le raspunda la toate ineptiile.
5.Nu conteaza numarul de funde(in sensul existentei unui numar la care sa fii numit automat expert), nici la numirea mea nu a contat, cred ca aveam cca 250. Important este sa dai raspunsuri folositoare in mai multe categorii ori chiar sa fii expert intr-un anumit domeniu, de exemplu eu sunt jurist.
6.Nu exista un numar maxim de funde, acestea se acumuleaza pe tot timpul activitatii. Numai bine!
Bună.
1. Răspund ca și înainte să devin expert.
2. Nu este nicio schimbare.
3. Nu am nevoie de popularitate, pur și simplu vreau să răspuns la întrebări iar asta nu mă obosește.
4. Nu este nicio diferență nici înainte și nici după titulară.
5. Am "recâștigat„ statutul deoarece am mai avut un cont înainte dar un eveniment tragic care nu l-am depășit nici acum m-a determinat să mă retrag, http://www.tpu.ro/blog/?p=1371
Cu plăcere.
6. Nu este un număr maxim de fundițe, ci calitatea răspunsurilor este de importanță.
Pa, pa.
1.Cred ca se simt bine
2.Da cred ca este o schimbare.
3. Poate sunt pentru ca o data ce au devenit experti
4.Da
5.Nu iti trebuie un nr maxim de raspunsuri ca sa fii expert
Nu e nicio diferenta intre a fi un simplu utilizator sau un expert. Poate doar ca ceilalti sa te perceapa ca pe o persoana mai "grozava", desi nu cred. Cat priveste nr. de fundite, nu exista nicio limita. Cu cat ai mai multe, cu atat inseamna ca ai ajutat utilizatorii TPU si esti multumit sufleteste. De ex. eu, desi am 385 de fundite, nu am reusit inca sa ajung expert, dar sunt multumita ca pot sa ajut prin cunostintele mele pe ceilalti.
1.Nu e nimic iesit din comun,de altfel, de multe ori am si uitat ca am acest titlu, din simplul fapt ca nu i-am acordat prea multa atentie.Cu sau fara el, tot aceeasi Katya raman.
2.Nu am observat vreo schimbare radicala, doar cateva cereri de prietenie/mesaje in privat in plus.De o schimbare a atitudinii nu se pune problema.
3.Nu mi se pare, de altfel nici nu ma intereseaza acest subiect.
4.Nu e nici-o diferenta, din punctul meu de vedere.
5.Chiar nu-mi amintesc cu precizie...in jur de 500.In orice caz,numarul raspunsurilor castigatoare nu a fost si nu este un criteriu de selectie(de altfel, daca vei arunca o privire la blog, vei vedea ca nu s-a mentionat nimic in legatura cu lucrul acesta). Singurul lucru care conteaza in alegerea expertilor este calitatea postarilor si un numar minim de 500 de raspunsuri.
6.Nu este un numar maxim de raspunsuri castigatore.
FemeiaPaiangan întreabă: