| SporeBox a întrebat:

Imi poate spune cineva de ce userii juniori (sau cum le zice) nu pot sa raporteze raspunsuri? Adica am pus o intrebare (a fost stearsa oricum dupa ce am mai pus-o din nou si am aflat ce voiam) si am primit doar raspunsuri care nu ma ajutau si chiar ma luau la misto si as vrea sa imi mai spuneti ce trebuie sa fac in aceste cazuri pentru ca va mai dura ceva vreme pana o sa ajung user senior (nu prea am timp sa raspund la intrebari)

4 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Păi, nu ai ce face.
Dacă li s-ar da utilizatorilor juniori "dreptul" de a raporta, numărul rapoartelor ar creşte substanţial şi asta din cuză că 1. încă nu au creat o "legătură de suflet" cu platforma TPU, 2. toţi cei peste un milion de useri ar putea raporta postările indiferent de calitatea răspunsului 3. dacă vin plozi şi primesc răspunsuri ce îi deranjează mintal, mai mult ca sigur că vor raporta postarea fără a ţine cont de calitatea răspunsului respectiv (un 2 doar că e legat de plozi) şi 4. adminii/moderatorii TPU nu au timp să verifice toate raportările în timp util.
Dacă consideri că vrei să raportezi useri pentru limbaj, foloseşte cu încredere Contact TPU ( https://www.tpu.ro/contact ).

Totuşi, bătaia de joc nu ar fi un motiv pentru care să raportezi întrebările/răspunsurile (mai ales că nu intră într-un grad de severitate atât de mare încât adminii/moderatorii să facă ceva).
Also, nu uita că se poate ca aceste raportări să intre în categoria raportărilor abuzive; dacă contul tău strânge 10 raportări abuzive (nu ştiu dacă există un termen dar cel mai probabil, într-un scurt timp), ţi se va ridica "dreptul" de a raporta întrebări/răspunsuri pe termen nedeterminat.

| teo530 a răspuns:

Pentru că cei nou veniți nu înțeleg încă in totalitate TPU și cum a zis și cookeidog se vor strânge prea multe raporturi. Știu cum e și am am fost junior și mă enerva că nu puteam să raportez pe afurisiții care se luau de mine sau de alții prin multe insulte, dar acum sunt senior și nu mai am problemă asta. Ce m-am bucurat când am văzut că am devenit senior și că îi pot raporta pe afurisiți așa că răspunde și la multe întrebări sa faci destule puncte și vei deveni senior

| SporeBox explică (pentru teo530):

E nevoie de 100 de intrebari raspunse pentru a fi senior nu?

| teo530 a răspuns (pentru SporeBox):

Da 100 de intrebari si 10 zile de la crearea contului. Citeste cele 42 de intrebari frecvente despre TPU cum ar fi cum sterg o intrebare sau ce este functia urmareste intrebarea etc (inainte sa postezi o intrebare sau un raspuns cand iti zice sa fie in regula cu regulamentul apasa pe regulamemt sa gasesti acolo toate cele 42 de intrebari)