| anonimg a întrebat:

În atenția administratiei TPU: rog sa fie sterse întrebările mai vechi de 6 luni si care nu au primit nici un răspuns.
Întrebările care nu au primit răspuns mai mult de câteva săptămâni (chiar zile) înseamnă că sunt mai complicate. Si dupa ce depui efort si timp pentru a răspunde la una din ele si la urma vezi ca e pusă în urmă cu 2-3 ani, iti vine să... faci altceva. happy

In atenția utilizatorilor: daca sunteți de acord cu mine votati întrebarea. ^_^

Răspuns Câştigător
| Matthew1995 a răspuns:

Eu sunt de acord cu stergerea intrebarilor neregulamentare si cu stergerea celor fara raspuns, daca au trecut minim 7 zile (o saptamana) de cand au fost postate, dar nu sunt de acord cu stergera intrebarilor mai vechi, chiar daca au primit raspunsuri. Spre exemplu eu am pus o data o intrebare, si peste cateva luni, voiam sa caut ceva si nu mai stiam cum se numeste, si stiam ca am primit raspunsul in una din intrebarile mele vechi, si l-am cautat acolo, nu a mai fost nevoie sa mai pun intrebarea aia inca o data, ca era posibil sa nu mai primesc acelasi raspuns.

| anonimg explică (pentru Matthew1995):

Daca întrebarea are cel puțin un răspuns, sa nu fie ștearsă.

| Matthew1995 a răspuns (pentru anonimg):

Da, cu asta sunt de acord.

12 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Problema întrebărilor vechi e alta: am dat (mă rog, programul de selectare aleatorie după postarea unui răspuns) peste o mulțime de întrebări vechi și de peste 5 ani care de fapt NU ar fi trebuit publicate, fiind neregulamentare!

| anonimg explică (pentru mihai69):

Nu mai vorbesc de cele neregulamentare. Măcar pe cele care nu au nici un răspuns.
Ca nu de putine ori am răspuns la întrebări puse de an de zile. oh go on

| anonimg explică:

Daca nu te uiti atent la data incepi sa cauti imediat informatii despre asta:
https://www.tpu.ro/......multumesc/ :!

| floresdemayo a răspuns (pentru anonimg):

Uite, dacă tu ai fi dat un răspuns la întrebarea despre cursurile de parașutism, poate ți-aș fi mulțumit din inimă, dacă eram interesată de zbor. Deși, deja, mi-ai dat câteva idei... tongue
Dacă o să mă 'prăpădesc' căzând de la înălțime, va fi numai vina ta. ))
Acum, nu trebuie să fii iritat, fiindcă ai răspuns unei întrebări (mai) vechi. Răspunsul tău va ajuta cândva, pe altcineva. Și nu știi cât de mult îți va mulțumi, în sinea lui, ori cât de folos i-ai fost! Tot de aceea, siteul TPU a ales să păstreze întrebările și răspunsurile, chiar dacă multe din conturile respective nu mai există. Vor fi de folos cuiva, cândva. În viață, întotdeauna ne vom folosi de google, atunci când nu găsim răspunsul la întrebări.
Și, într-un fel, e bine că sunt păstrate în 'arhiva', siteului fiindcă oricând poți afla niște răspunsuri, concepții, teorii despre diverse lucruri etc.

| anonimg explică (pentru floresdemayo):

"Uite, dacă tu ai fi dat un răspuns la întrebarea despre cursurile de parașutism, poate ți-aș fi mulțumit din inimă, dacă eram interesată de zbor. Deși, deja, mi-ai dat câteva idei... tongue
Dacă o să mă 'prăpădesc' căzând de la înălțime, va fi numai vina ta. laughing "
Nu cumva sa te joci balena albastra si sa apoi sa dai vina pe mine. I don't want to see happy

"Acum, nu trebuie să fii iritat, fiindcă ai răspuns unei întrebări (mai) vechi."
Imi trece de fiecare data. day dreaming Oricum nu am de ales. happy

| Fatamuntilor a răspuns:

Eu zic sa-ti incerci norocul punand acesta propunere scriind la Contact! Stii procedura!
Si mie mi se pare aiurea sa fie lasate intrebarile foarte vechi fara niciun raspuns dar cred ca adminii nu le vor sterge daca nu incalca regulamentul.
Eu am avut raspunsuri sterse care au fost sterse impreuna cu intrebarile vechi de cateva luni, semn ca admnii fac,, curatenie '' mai profund in site, mai ales la cea de primavara. Sunt sanse sa dea si de intrebarile cu pricina.

| anonimg explică (pentru Fatamuntilor):

Da, cred ca la contact trebuia sa scriu asta. ^_^
Multumesc.

| Lioana a răspuns:

Cred că am și eu câteva întrebări vechi fără răspuns. In general le șterg pe cele care nu mai contează dar cele pe care le las, le las pentru că mă interesează în continuare răspunsul. Nu mi-ar place sa fie șterse.
Eh... uite că și eu am răspuns acum la o întrebare de anul trecut. happy

| anss23 a răspuns:

Si de unde stii ca nu va fi absolut nicio persoana care poate fi ajutata de raspunsul unei intrebari, chiar si dupa 2-3, X ani? Stii ca exista o functie numita "Cauta intrebari si raspunsuri", cu ajutorul careia poti gasi fix intrebarile care te-ar interesa indiferent de data postarii? Ei bine, daca o persoana cauta informatii despre un subiect important pentru ea si se foloseste de aceasta optiune de cautare nu mai conteaza cand a fost postata sau cand s-a primit chiar si un raspns, poate acel raspuns continea o informatie importanta. Plus ca sunt foarte multi utilizatori care raman activi timp de multi ani, deci raspunsul tau, chiar si cu o intarziere de saptamani sau luni inca poate ajuta persoana in cauza.

| anonimg explică (pentru anss23):

Eu ma refer la intrebarile care nu au primit nici un raspuns. Au ramas pur si simplu intrebari. Si apoi, de exemplu, vin eu dupa 2-3 ani sa raspund la intrebarea "de ce nu mai merge calculatorul?", timp in care cel care a pus intrebarea o fi schimbat mai multe calculatoare.
Si daca eu nu ma uit bine la ce data a fost pusa intrebarea... am dat-o-n bara. at wits' end Timp pierdut si framantari in zadar.