Mi s-a intamplat asta. Probabil cei ce programau siteul in HTMP/JavaScript au uitat o comanda pusa pe siteul principal, vizibila doar pentru admini. Si eu am sperat ca poate m-au recompensat pentru raspunsurile mele deosebit :#, dar acum ca ai adus vorba m-am inselat
Si am fost tentat sa dau pe ele, de fapt... chiar am dat pe ele (stim asta). M-am uitat si prin codul sursa si evident... nu mergea sa le actionez, pentru ca nu eram logat pe contul de admin.
Da si, bulversata sa intrebi atunci si acum ai mai mult curaj?
Stiam ca este o eroare nu o recompensa dar m-am temut ca ei sa nu creada ca am facut eu ceva ca sa imi arate contul asa. Fenomenul oricum continua, ieri cand a raspuns Osneros am vazut de fapt contul unui membru numit gigite. Pe tine te vad bine, esti DoarBogdan.
Cine e DoarBogdan? :/
Am vazut si eu acelasi lucru
scripting-ul unui site-ul ca TPU nu e o chestie care sa o gasesti pe net (cum gasesti pentru un forum, un magazin on-line, etc.), ci programat manual, asa ca EVIDENT ca s-a lucrat la site, si probabil una dintre verificarile "daca esti admin" nu a functionat cum trebuie
eu chiar am dat click, si apoi imi cerea parola de admin, deci a fost numai o eroare pentru utilizatorii normali, securitatea nu a fost afectata!
Multumesc, sunt flatata. Si clarvazatoare. Mie imi apare ca mi-a raspuns utilizatorul gigite.
Incurcate sunt itele TPU.
LisaJulie întreabă: