| MorganaM a întrebat:

Intrebare cu privire la comportamentul ciudat al unui utilizator ce tot posteaza intrebari, da fuda, apoi le sterge.
De ce ar face cineva asa ceva? Am vazut mai multe intrebari postate de un utilizator pe care il am si la prieteni. Vrand-nevrand, m-am uitat peste intrebari. Peste ceva timp, vedeam la intrebari chiar cele pe care le-a postat el, cu raspunsuri, uneori multe, alteori putine, dar autorul era 'Anonim' semn ca a fost stearsa acea intrebare.
Am tot vazut acest 'comportament' foarte des. Stiu ca suna ciudat sa ma intereseze pe mine ce face altul, dar asta mi se pare chiar aiurea si pur si simplu nu vad rostul...
De ce Dumnezeu ar face cineva asa ceva : sa posteze intrebari, iar dupa o vreme sa le stearga?!
Nu are sens...

9 răspunsuri:
| Arimoshi a răspuns:

Pentru ca asa vrea laughing lasa-i pe administratorii site-ul sa se ocupe de asta

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Poate, nu le consideră 'demne' pentru profilul său. Ori, crede că îi va strica imaginea pe site. Știu la cine te referi, dar e decizia lui...

| D3I3 a răspuns:

Poate vor să pară mai maturi, dar acele întrebări copilărești le strică tot farmecul.
Poate vor să pară că sunt mai mari în vârstă, dar au postat câteva întrebări în care întrebă la ce oră merge pe TV mlp.

| MorganaM explică (pentru D3I3):

Inteleghee hee

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu incalca regulamentul, fiecare cu, pasarica'' lui!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Isi dau si unii seama ce intrebari tampite pun

| MorganaM explică:

hee hee deci te-ai prins ca e vorba de cristi din Bucuresti

| DorelExpertu a răspuns (pentru MorganaM):

rolling on the floor Dada

| RAY a răspuns:

Uni au si doua conturi, uni pur simplu vor sa fie anonimi, le vede mamica ce intrebari pun si nu le mai da lapic