| DomexD a întrebat:

Intrebare pentru cei care sunt administratori/moderatorii acestui site si cei ce cunosc sigur si corect acest lucru:
Statisticile fiecarui profil sunt adevarate?
Vizualizarile profilului sunt adevarate, de exemplu eu am 43000 de vizualizari ale paginii de utilizator TPU.Asta stranse in 7 ani.
Sunt corecte? Sau contin erori?
Chiar am aprox. 43000 de vizualizari ale profilului meu de TPU?

Sunt valabile si precise aceste vizualizari ale profilului?

http://www.tpu.ro/utilizator/blqw

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Chestia asta e o chestie programată, nu are cum să aibă erori, doar dacă cel care a implementat funcția asta a făcut special asta, dar nu avea de ce să o facă. Oricum chiar dacă nu ar fi așa nimeni nu ți-ar spune că nu e așa și că e o minciună. Practic cred că în momentul în care cineva intră pe profilul tău se numără(la fiecare vizită de profil acel număr se reține într-o variabilă - gen nr - care se modifică la fiecare accesare a contului - gen o condiție de accesare și dacă e îndeplinită nr++ sau nr=nr+1). Având în vedere numărul mare de vizionări nu prea au cum să fie vizionări distincte. Deci dacă cineva intră pe profilul tău de 9 ori, se numără de 9 ori.

| DomexD explică (pentru T0T):

Deci pana la urma aprox.de 43 000 de ori au intrat unii useri pe profilul meu?
Adica nu sunt useri distincti ai vrut sa zici, ci numarul de accesari/vizite vizualizari la profilul meu nu?
De exemplu daca intrat un user de 5000 de ori se adauga 5000 de vizite nu?
Mersi fain.

| T0T a răspuns (pentru DomexD):

Da. Numai eu am intrat de multe ori într-un an și ceva de când ne cunoaștem noi XD

| DomexD explică (pentru T0T):

Mersi fain de informatii.
big grin
Hai sa facem schimb de autografe ca si tu ai foarte multe vizualizari/vizite pe TPUlaughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Scrie la contact ca aici astepti mult si bine un raspuns
Ma gandesc ca da.Sistemul directoineza fiecare punctulet aferent profilului respectiv.
Sa luam de exemplu stabililea clasamentului saptamanal /lunar.
Se stie ca raspunsurile sunt contabilizte abia a doua zi.
Ca si robotelul e batran si mai trebuie uns, e deja alta poveste.
Eu dau mai putina importanta acestor aspecte.

| Kaℓi a răspuns:

Nu am verificat chestia asta pana acum, vad ca si eu am 42400 de vizite happy

| Idkidk a răspuns:

Cum verifici vizualizările?

| DomexD explică (pentru Idkidk):

Te uiti la profilul tau TPU cu atentie la optiunea ''PUNCTAJ'' acolo unde scrie vizite:tu ai vreo 14 000 si ceva parca.

| Idkidk a răspuns (pentru DomexD):

Wow. happy Mersi.