Chestia asta e o chestie programată, nu are cum să aibă erori, doar dacă cel care a implementat funcția asta a făcut special asta, dar nu avea de ce să o facă. Oricum chiar dacă nu ar fi așa nimeni nu ți-ar spune că nu e așa și că e o minciună. Practic cred că în momentul în care cineva intră pe profilul tău se numără(la fiecare vizită de profil acel număr se reține într-o variabilă - gen nr - care se modifică la fiecare accesare a contului - gen o condiție de accesare și dacă e îndeplinită nr++ sau nr=nr+1). Având în vedere numărul mare de vizionări nu prea au cum să fie vizionări distincte. Deci dacă cineva intră pe profilul tău de 9 ori, se numără de 9 ori.
Te uiti la profilul tau TPU cu atentie la optiunea ''PUNCTAJ'' acolo unde scrie vizite:tu ai vreo 14 000 si ceva parca.
Deci pana la urma aprox.de 43 000 de ori au intrat unii useri pe profilul meu?
Adica nu sunt useri distincti ai vrut sa zici, ci numarul de accesari/vizite vizualizari la profilul meu nu?
De exemplu daca intrat un user de 5000 de ori se adauga 5000 de vizite nu?
Mersi fain.
Da. Numai eu am intrat de multe ori într-un an și ceva de când ne cunoaștem noi XD
Mersi fain de informatii.
Hai sa facem schimb de autografe ca si tu ai foarte multe vizualizari/vizite pe TPU
Scrie la contact ca aici astepti mult si bine un raspuns
Ma gandesc ca da.Sistemul directoineza fiecare punctulet aferent profilului respectiv.
Sa luam de exemplu stabililea clasamentului saptamanal /lunar.
Se stie ca raspunsurile sunt contabilizte abia a doua zi.
Ca si robotelul e batran si mai trebuie uns, e deja alta poveste.
Eu dau mai putina importanta acestor aspecte.
LisaJulie întreabă: