Io zic ca m-am gandit sa stau pana mor pe aici. Deocamdata nu am avut persoane care au plecat de aici si cu care sa raman in legatura, sa vedem, sunt aici doar de 10 luni jumate.
Nu. Ochii care nu se văd, ori drumurile care nu se interesectează... ne indepărtează unii de altii.
Nu mai țin legătura nici măcar cu colegii de facultate, cu care formam o gașcă mișto, fiindcă, uite așa, ne pierdem între timp.
Pe TPU au existat, cândva, niște oameni frumoși, care au plecat, fie din plictiseală, fie nu s-au simțit apreciați, fie au găsit alte activități mai importante. Însă, sunt și unii care au revenit cu conturi noi, incognito.
Da, tin legatura cu ele. M-am gandit sa intru cand am chef, pierdeam prea mult timp cu TPU-ul si degeaba de multe ori.
Si eu petrec prea mult timp. Multi m-au blocat la care nu ma asteptam.
Fraieri, ei pierd.
Dacă superi pe unul care are încă câteva conturi, te va bloca de pe toate conturile sale!
Și pe urmă, te întrebi, ce au avut toți ăia cu tine...
Nu îți mai pune întrebări, acceptă-le dorința.
Sunt și persoane care te blochează, nu fiindcă îi superi personal cu ceva, ci fiindcă ajung la concluzia ca nu sunteti pe aceeasi lungime de undă și nu au plăcerea să îți mai vadă postările.
Bordey_valy_1969 întreabă:
LisaJulie întreabă: