NOname
| NOname a întrebat:

Propun două categorii noi: "Umor de calitate" (ca să avem măcar o categorie amuzantă, în afară de "Religie" și "Dragoste și Sex") și "Raportați-ne, plsss!" (ca să nu-i mai alergăm pe cei cu teme, spam, limbaj vulgar, postări în chinezo-messengeriană, etc. prin tot TPU-ul). Cine-i Pro?

65 răspunsuri:
| MâţulMov a răspuns:

Sunt contra pentru umor de calitate, dar sunt pro pentru raportati-ne.
Eu as propune categoria ''random'' ca sa poata pune toti prostii intrebari despre facebook, bancuri, si jocuri pc.

greece12
| greece12 a răspuns:

Chiar daca am avea o categorie pentru fiecare user personal,tot nu ar fi multumiti si tot aiurea ar posta!
Eu propun direct scoaterea, desfiintarea tuturor categoriilor!
Nu le respecta nimeni, nici macar cei care le respecta!

NOname
| NOname explică (pentru greece12):

Atunci am putea să redenumim direct site-ul, în "Totul Despre Tot", și să raportăm ca din mitralieră, legați la ochi.

| MonkeyBoss a răspuns:

Mai propun o categorie pentru fetitele care se "masturbuleaza" cu diferite obiecte, apoi panicandu-se ca poate sunt insarcinate.
Iar daca indraznesti sa le dai un sfat, fie ca sunt mici pentru asa ceva, fie sa le trimiti sa se joace cu papusile, iti primesti portia de injuraturi.

NOname
| NOname explică (pentru MonkeyBoss):

Se aprobă!

| maiAm8conturi a răspuns:

Ramai Pro cand auzi de asemenea categorii si iti mai adaugi si doua litere din egoism, pentru ca nimeni nu-i ca tine rolling on the floor
Eu propun categoriile:
-Impuscati-ma, plss! acolo poate vor posta cei care refuleaza de atatea postari la indigo.
-Sinucigasi de week-end; ca sa belim pielea anonimatului si sa scoatem si noi capul din lipsa de atentie.
-Vreau sa te ignor! o categorie unde s-ar spune adevarul fara menajamente.
-Si as vrea ca(,)categoria Religie sa fie combinata cu Dragoste si Sex si cu sloganul: ziua Ingerasi si noaptea Iepurasi.Se subantelege in ce moment al zilei vei posta pentru tamaie si cand pentru dildo.
Eu sunt...nu stiu ce sunt!

greece12
| greece12 a răspuns (pentru NOname):

Normal!
Limbajul colorat in obscen de basm, temele, balaur cu 12 capete,raportezi una, rasar alte 10, raportarile,un bau-bau de care nu se mai sperie nimeni, regulamentul care exista doar ca sa fie incalcat, ce mai ramane?
Traiasca haosul si rezista cine poate!

| Musique a răspuns:

Buna idee.Dar nu cred ca va tine.
Oricum e o harababura printre categori, 2 in plus, ar genera mai mult haos. (zic eu)

NOname
| NOname explică:

La "Raportați-ne, plsss!"? Tot ceea ce este menit să fie raportat.
Nu-i suficient de transparentă denumirea? Hai atunci s-o facem așa: "Pentru Încălcarea Regulamentului"! Că dacă oricum nu e respectat decât de câțiva, măcar să știm unde să ne ducem, ca să-i raportăm mai cu spor pe cei care se încăpățânează să-l încalce. Poate vine și Alexandra cu "radiera" ei miraculoasă și șterge tot. Nici avertizările nu rămân, nici îndemnările noastre de a citi regulamentul și de a-și face temele singuri... Și ce dacă peste 5 minute întrebările vor fi repostate pe site, inteligenții neînțelegând de ce le-au fost șterse?
N-ar fi frumos?

| Abandoned2 a răspuns (pentru NOname):

Sau "Cos de reciclare" cum suna? big grin

| IMC90 a răspuns (pentru NOname):

Adevărul e că ne-ar trebui o categorie de ''batut campii'' sau măcar de ''discutii libere''.

NOname
| NOname explică (pentru Abandoned2):

O, perfect! Numai să nu se confunde cu "Trivia/Amuzante".

NOname
| NOname explică:

O, de ce așa dramatic? Doar că nu vom mai alerga prin tot TPU-ul după ei. Vor fi toți la un loc, strânși și frumos aliniați (da, știu, o utopie).
Poate mai băgăm și noi câte-un "Cine vrea funda?" sau "Ghici câți ani am!". Așa, de divertisment și ca să mai testăm viteza raportorilor.

NOname
| NOname explică (pentru IMC90):

Eh, pentru asta cam avem deja... "Conversații", "Știință/Filosofie", "Religie", "Timp liber", "Adolescenți" și...restul categoriilor. Arată-mi tu una nevirusată, că eu nu prea văd.
Ba! Mint! "Cauze nobile"! că acolo ne e accesul interzis. Altfel am bate câmpii și acolo.

| IMC90 a răspuns (pentru NOname):

Ar trebui sa se introduca moderatorii si cu asta basta. Iar abuzurile moderatorilor sa fie aspru sanctionate.
Selecteaza frumos cate 2-3 useri pentru fiecare categorie in parte care sa stea cu batul si sa poata sterge din prima intrebarile inutile. La 3 idiotenii sterse, respectivul trol primeste ban 2 zilewinking Cu cat se strang banurile cu atat durata sa creasca (5 zile, 7 zile, 10 zile, etc) La 10 banuri (sau cat se stabilesc) utilizatorul sa plece automat pe lista cu suspendati.

Era sa uit

funda? laughing

NOname
| NOname explică (pentru IMC90):

Ehe, dacă ar depinde de mine...

| Abandoned2 a răspuns (pentru IMC90):

A zis Alexandra ca se lucreaza la asta...inca. Daca vrei funda atunci da-ti singur! Intra la tine pe profil, dai la Raspunsurile mele, intri pe raspunsul asta(adica la intrebarea asta) si vezi ca ai id-ul in bara de adrese, la sfarsit. Il copiezi fara # si apoi deschizi consola browser-ului si scrii: chooseAnswer(id-ul raspunsului tau). Dai Enter si te minunezi...ca ar fi putut sa mearga big grin Insa, daca NOname insasi scrie balaria asta in consola, e ca si cand ar fi apasat cu mana ei pe butonul ala de acordat funda happy

| IMC90 a răspuns (pentru Abandoned2):

Nu prea ma intereseaza fundele. Nu imi era greu sa fac 2 conturi, pe unu sa spamez pana nu mai pot iar pe altu sa-mi etalez cunostintele. Doar ca nu mi s-a parut corect sa am 7 conturi, nu as face decat sa ma pacalesc pe mine insumi. In fond, e doar un sitewinking

| Abandoned2 a răspuns (pentru IMC90):

Ah, dar eu am vreo 20 cel putin laughing Si de pe fiecare sunt cuminte big grin Am doar personalitati multiple...sau poate am multi frati.

NOname
| NOname explică (pentru Abandoned2):

Ești cumva rudă cu Poneiul Troian?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine facem categoria "Noname se plictiseste", sau "Noname a luat-o razna". Nu ca ar fi fost altfel pina acum.

| Woodenpints91 a răspuns:

Îţi dai seama că la "umor de calitate" se vor muta toţi de la t/a, ce întreabă unde şi-au pus ciorapii mov şi se consideră amuzanţi.

NOname
| NOname explică (pentru Woodenpints91):

Las' că facem intrare pe bază de buletin.winking

| Woodenpints91 a răspuns (pentru NOname):

Ar fi ceva laughing
Deşi, buletin primeşte orice inapt care a trăit 14 ani degeaba. Mai bine s-ar da câte o întrebare de logică înainte sa aceesezi o întrebare. Bine, asta nu o să se întâmple niciodată...deja încep să mă resemnez cu gândul că TPU este pierdut.

NOname
| NOname explică:

Tu chiar ai impresia că noi vorbim aici pe bune? E doar un delir în grup.
Lasă-ne să visăm! Și mai bine adu și niște Vodkă!

| FartsMaker a răspuns:

Pro doar pentru prima

NOname
| NOname explică (pentru FartsMaker):

E bună și asta!

| Lightning1997 a răspuns:

In primul rand:umor de calitate=avem deja t/a pentru asta,si in plus,chiar daca s-ar face,ar fi si aceea invadata de trolli sau useri care nu sunt amuzanti(cum e de fapt si t/a)
iar aia cu raportarile e buna, sunt pro, dar fara plss.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru MâţulMov):

Ce ai cu jocurile video?

| RobbyPh a răspuns:

Eu as vrea Umor si calitate dar cu religia e si ea importanta ai ceva cu ea?