NOname
| NOname a întrebat:

Propun două categorii noi: "Umor de calitate" (ca să avem măcar o categorie amuzantă, în afară de "Religie" și "Dragoste și Sex") și "Raportați-ne, plsss!" (ca să nu-i mai alergăm pe cei cu teme, spam, limbaj vulgar, postări în chinezo-messengeriană, etc. prin tot TPU-ul). Cine-i Pro?

65 răspunsuri:
NOname
| NOname explică (pentru RobbyPh):

N-am nimic cu ea. Doar că prea seamănă cu "Trivia/Amuzante".

| Vizitiul a răspuns:

Eu doresc si-o categorie numita "dragoste/sex de calitate". Cine-i contra?

| blueangel99 a răspuns:

Eu te susţin, NOname!
Sper să vadă adminii postarea asta. Sigur se va îndeplini. Cel puţin aşa sper.

Numai bine!

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Eu propun urmatoarele categorii:

1. Ma plictisesc rau, hai sa intreb si eu ceva... orice!
2. Aberare, tot pentru ca ma plictisesc rau si vreau sa vorbesc aiurea in tramvai.
3.Nu stiu pe ce lume traiesc, sunt de pe alta planeta!

| hideaway a răspuns:

Mda. Sunt Pro la amândouă.

| justitiarul a răspuns:

Pro pentru toate si mai propun una"TPU clasificat pe partide politice"ca tot e fierberea asta in tara,sa stim cum stam pe aici,pe cine sa evitam,pe cine sa injuram, pardon, sa nu injuram!
Intrebarea e cati vor posta la aia cu"Raportati-ne plsss"? thinking

NOname
| NOname explică (pentru justitiarul):

Câți? Cred că toți, inclusiv noi.

Uf, noroc că nu mai sunt portocalie, că altfel mi-o luam acum...
Înainte doar Poneiul era alergic la Experți, acum cred că tot TPU-ul.
Apropo, tu ce mai cauți aici? Nu te-ai sufocat încă de la atâta oranj?hee hee

| justitiarul a răspuns (pentru NOname):

laughingBa da! Chiar ma pregateam sa ma car!

NOname

Bun. Fugi! (nu te mai întreb încotro, pentru cât timp și dacă doar tu sau toată trupa)
Poate apar și eu.

Nu-ți dau cocarda acum că și aia e portocalie și n-aș vrea să-mi faci vreun șoc anafilactic pe aici și să mă dai apoi în judecată.
Apropo, ai putea să le scoți pe ale tale la licitație. Deși, sunt mulți care nici plătiți nu le-ar vrea. Dar baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai NOname, mi se pare mie sau pari putin iritata? Intreb de curiozitate, mi s-a parut ca am detectat putin suc de lamaie in vocea ta.

| justitiarul a răspuns (pentru NOname):

Chiar daca ai albastrit putin, datorita "cocardelor"esti nu cea mai, dar a 3-a tipa potocalie de pe site tongue
Soc anafilactic nu fac usor ca sunt imunizat bine! Pastreaza cocarda pentru cel mai portocaliu tip de pe TPU, Athur!
PS.Dat disparut ponei troian! Sa fiu a naibii daca stiu de pe care cont mai scrie.Gasitorului ii da NOname"cocarda"drept recompensa! Multumim! Eu si toti care l-au pierdut!

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Nu fi paranoic, dragă! De ce aș putea eu să fiu iritată?
Glumim și noi pe seama vechilor răfuieli, facem haz de necaz, ne întoarcem la tinerețile noastre... Ne dai voie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Aham, deci nu am gresit cu sucul de lamaie. laughing

NOname

Noooo, Poneiul e prea inconfundabil ca să am nevoie de ajutoare.
Dar cum de am ajuns de la cocarde și categorii tocmai la Ponei?
(Chiar! Era să uit. Ar merita și el o categorie, numai a lui, în care să facă mișto de toată lumea și să ne enerveze cu drag ca să nu ațipim de plictiseală. Oricând aș da-o la schimb pe zece "Trivia/Amuzante" de acum.)
Săracul Ponei! Ce sughite acum!hee hee

| annix a răspuns:

Eu !

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Nu mai esti portocalie, da' esti albastrie. Si cu albastru sint PNL-istii, iar aia sint la fel ca PDL-istii (doar au defilat impreuna pina nu s-au mai inteles la imparteala prazii). Toti o apa si-un pamint.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună; am citit p-aici,dar ori n-am văzut eu bine,ori am fost mai pe fugă-așa : n-a zis nimeni de vreo categorie "agățat fete de pe site(minore)",nu?
bun; înseamnă că deocamdată stau bine.
"umor de calitate" e tot TPU-ul - spun eu,chiar dacă unora li se pare greu de crezut chestia asta...
mă refer că li se pare greu de crezut că o spun tocmai eu.
ideea e că site-ul prin asta e bun : dacă stai bine cu nervii te poți distra la mare artă.
bine.
vroiam doar să te mai întreb ce faci...
mi-e dor de tine.
da* sunt eu făcut cam varză acum, și deci n-am chef de nimic...
mai vorbim, pa!
și mersi că ai ajutat-o pe fata asta a mea...

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Nu știu cum reușești, dar mereu ești un dulce, chiar și atunci când ești praf...
Bun. Dacă tot suntem aici, hai să ne facem de cap!
http://www.youtube.com/watch?v=QNJL6nfu__Q

| Rollsy a răspuns:

Sincer sunt de acord cu tine in ambele privinte (PAREREA MEA) pentru ca sunt multi oameni care acceseaza TPU! zilnic si vorbesc despre faptul ca este un site folositor dar si despre "legalizarea" temelor si emoticoanelor... Practic ei asa vorbesc de obicei. Repet : PAREREA MEA!

| Cezar a răspuns:

Sunt de acord cu tot ce ai scris acolo NOname mai ales Raportaţi-ne.
Sau mai degrabă un forum cu un subtopic unde să raportăm useri de pe TPU, aşa ar fi mai uşor pentru unii.

| Brittanie a răspuns:

Buna.,,Umor de calitate''...suna bine.Dar eu propun un,, loc'' unde sa tinem oamenii cu intrebari despre prostii.Nu as vrea sa dau exemple.Ar trebui sa se suspende asemenea intrebari.Cum zice si MonkeyLove.Umor de calitate...vor pune intebari de genul,, Cum a fost in gunoi?'' doar sa se creada amuzanti.

NOname
| NOname explică (pentru Brittanie):

Nu, că pentru asta există deja "Trivia/Amuzante"...
Tu de ce crezi că vreau eu "Umor de Calitate" (sau "Umor pentru oameni mari")?

| MissHeartbreaker a răspuns:

Ar fi bună o categorie "Aici se pune totul" şi să fie acolo întrebări despre jocuri, fetiţe care se masturbează cu foarfece şi alte alea.Să fie toate la categoria aia şi să plece de la celelalte.
Sau o categorie "Troli" unde să vină toţi dobitocii cu întrebări stupide.

| Fragile a răspuns (pentru NOname):

Hai să facem o categorie "Vodka", unde să ne facem de cap şi să râdem ca să nu mai vină idioţii, să le fie frică. devil

| Antonia1234 a răspuns:

Votez pentru amandoua.Ai mare dreptate.big grin

| Ana94 a răspuns:

Interesante idei happy Categoria "Umor de calitate" de ce să mai fie făcută? Că văd că deja e categoria "Trivia/Amuzante".Nu-i acelaşi lucru? Sau ţi se pare că pe T/A ce se zice acolo e umor sec şi numai amuzant nu ţi se pare? Şi îmi place ideea cu "Raportaţi-ne, plsss!" dar tot cred c-ar fi oarecum inutilă. Spun asta pentru că eu cred că niciun user nu-i atât de fraier încât să scrie acolo întrebări legate de teme, cu limbaj vulgar, cu limbaj de mess ştiind că riscă să fie raportaţi şi tot şi-ar posta întrebările pe unde vor ei, în ce categorie vor ei. În fine, asta e doar părerea mea happy

NOname
| NOname explică (pentru Ana94):

Mulțumesc pentru răspuns, Ana, însă, din păcate, nu ai sesizat că totul de aici era spus cu o mare doză de ironie.
Vezi ce bună era acum "Umor pentru oameni mari"?

| DrunkenRat a răspuns:

Foarte Pro.

| Ana94 a răspuns:

Mi-a venit o idee azi de dimineaţă, înainte de a pleca la liceu: ar fi bună şi o a treia categorie, pe lângă cele 2 propuse de NOname: categoria "vânătorii de fundiţe" unde pun întrebări cei care pun la sfârşit "fundă" (sau mai ştiu eu cum) şi răspund, bineînţeles, cei care după fiecare răspuns cerşesc funda.Deja mă disperă aceşti utilizatori.OK, sunt unii care într-adevăr se chinuie să dea un răspuns pentru fundă dar mai sunt şi alţii (şi ăştia mă enervează cel mai tare) care aruncă acolo 2-3 vorbe şi imediat îi vezi cu "fundă, plssss puppy dog eyes" Mulţi merg pe ideea greşită că dacă ai cât mai multe fundiţe ajungi expert TPU dar,din câte ştiu eu, nu contează numărul fundiţelor, ci calitatea răspunsurilor pe care le dai.Deci ce zici, NOname? Ar fi bună şi categoria asta? laughing

| SaBriinaa a răspuns:

Salut.Si eu sunt pentru categoria "Umor de calitate".N-ar fi mai bine sa ne auzam acolo decat sa ne batem joc de altii si apoi sa radem? Si da, sunt de acord cu a raporta.Toata lumea :
-Vai, ce cuvinte, etc.
Pai vreodata au raportat pe cineva? Halal! Doar se plang.Mi se pare un lucru idiot si nesimtit.