NOname
| NOname a întrebat:

Propun două categorii noi: "Umor de calitate" (ca să avem măcar o categorie amuzantă, în afară de "Religie" și "Dragoste și Sex") și "Raportați-ne, plsss!" (ca să nu-i mai alergăm pe cei cu teme, spam, limbaj vulgar, postări în chinezo-messengeriană, etc. prin tot TPU-ul). Cine-i Pro?

65 răspunsuri:
| sonya30 a răspuns:

Sunt pro! Ar mai fii o categoriebig griniverse! Se mai intampla sa nu stii in ce categorie sa pui intrebarea!

NOname
| NOname explică (pentru sonya30):

Pentru asta există "Conversații" și "Timp liber", deși mulți cred că este vorba despre "Dragoste și Sex" și o încarcă (,) cu de toate (dar nu pentru mult timp - are grijă Greece).
Mai sunt și unii care confundă "Totul despre TPU" cu "Totul despre TOT", dar îi lecuim repede și pe ei.

Deci ești Pro?
Bine.

| AlexMercer a răspuns:

Sunt pro pentru toate, ai dreptate

| RoseQueen a răspuns:

Eu sunt Pro 100%. Am obost sa deslusesc chinozo-messengeriana.Imi ajunge in clasa, dar si aici? Saracii profesori se plang ei, dar elevii ce mai fac? Cat despre restul...de-ar exista un buton de "Delete" universal cu care sa stergi tot ceea ce nu iti place, cred ca as fi prima care l-ar incerca.
"Ümor de calitate" e o idee de nota 20, iar "Raportati-ne, plsss!" ne-ar scuti pe cei decenti de o treaba.Asadar le votez pe ambele "PRO"!

| allyx14 a răspuns:

Pro pentru amandouahappy+cea cu ''masturbarea''