| userul7200 a întrebat:

Salut, am o intrebare: Cum sunt selectate raspunsurile de catre editori, si prin ce se refera la "raspunsuri de calitate"? Depinde si la ce categorii raspunzi pentru a fi selectat sau exista cate un "editor" din acesta la fiecare categorie?
Multumesc mult. Chiar ati facut o treaba buna cu acest magazin de premii, dar unii ca mine poate sunt inca nedumeriti de explicatiile date de catre site.

3 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Cel mai probabil ca atunci cand ai un raspuns foarte bine structurat, cu surse catre rezolvarea problemei si nu postezi doar de dragul de a posta si un editor vede asta (nu am idee cine face parte din acest grup) primesti un banut cu care poti lua lucruri din magazin. Cum se intampla asta, ramane de vazut in continuare.

| TPU.ro a răspuns:

Buna, Rafael! Nu conteaza categoria (bineinteles, atat timp cat nu vorbim despre raspunsuri date la categoria Trivia), iar prin raspuns de calitate ne referim la: scriere coerenta, raspuns corelat cu intrebarea (trebuie sa aiba legatura cu ceea ce se intreaba), scriere cu majuscule cand este cazul, cu semne de punctuatie si respectand rigorile gramaticii limbii romane. Pe langa aceste norme, fiecare utilizator TPU are in continuare obligatia de a folosi un limbaj civilizat.
Acestea fiind spuse, nu este deloc greu sa primesti monezi, o sa vedeti.
Sper ca te-am lamurit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru TPU.ro):

Https://www.tpu.ro/......ba-contul/